Nyt

Smugkig i det nye GO Beauty #48

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

GO Beauty er udkommet. I dette nummer kigger vi på de største tendenser vi bare må prøve. Ting, vi aldrig ville have gjort, er pludselig det, vi bare må gøre – eller det vi har gjort i årevis, gør vi slet ikke mere – alt sammen i skønhedens navn… Få et smugkig her

Klik her for at se vores abonnementstilbud >
Klik her for at købe GO Beauty >

Skønhed med et klik!

Vi vil alle sammen gerne leve lidt bedre, have lidt mere tid til os selv, bruge lidt mere tid på at holde os ajour med den nye hudpleje, finde nye yndlingsfarver til makeuppen eller læse lidt om, hvad der egentlig er det bedste for os at spise med henblik på en sund og funktionel krop. De gode intentioner er mange, men nogle gange kniber det med at få tid til det hele, at få et overblik over, hvad der er det bedste for netop dig.
Så er det heldigt, du sidder med GO Beauty i hænderne, for i dette nummer går vi både tæt på den bedste vinterpleje til hud og hår, vi har smugkigget på tendenserne i 2017, fænomenet Tech Neck og sæsonens makeup og hår. Vi giver også fem eksempler på detox-kure, der styrer dig let gennem jul og nytår. Du får altså et godt overblik over, hvad der rør sig, og ikke mindst, hvordan du kan bruge det i din hverdag.

Book dig skøn

Men vi har også brugt 2016 på at færdiggøre en skønhedsportal, så du lettere kan finde ledige tider til alle de skønhedsbehandlinger, du egentlig gerne vil, men ikke altid når. Vi har samlet de bedste klinikker på gobeauty.dk, hvor du kan søge på ledige tider, sammenligne priser og behandlinger og hurtigt få et overblik over, hvad de enkelte klinikker tilbyder. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om fx ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks mm. Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger i bladet til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk. Og det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.
God jul og godt nyt år!

Share.

About Author

Efterlad et svar