Skab looket fra forsiden med Lina Rafn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nicci Welsh har lagt vægt på at fremhæve Linas naturligt smukke træk og skabe en regelmæssighed og æstetisk balance i hendes ansigt.

Lækker hud og bløde nuancer

Lina Rafn og Nicci Welsh kender hinanden gennem mange år, og looket er et resultat af deres samspil og ping-pong. Lina fremhæver ved Nicci, at hun netop mestrer balancen mellem fashion og beauty, for en ren fashion makeup retter ikke op på uregelmæssighederne, mens ren beauty makeup har en tendens til at kamme over i retning af det drag queen look. Nicci mestrer som en af de få balancen mellem fashion og beauty, og her får du hendes guide til Linas den flotte makeup:
lina-rafn-og-nicci-welsh
Det bedste beauty råd, Lina har fået af Nicci:
”Jeg sidder bare og observerer, når jeg sidder i stolen, og Nicci var en af de første, der fik lov at lave less is more på mig. Jeg kommer jo fra 90’erne med blå og grøn øjenskygge på en gang og Pamela Anderson-læber til. Nicci lærte mig at bruge kold brun øjenskygge – ellers var jeg kun i sort og hvid – at lave et sexy smokey eye, der er der og alligevel ikke er der.”

Sådan gør du…

Hud:

Start med at påføre en fugtighedscreme, så du forbereder huden på dagens udfordringer. Påfør derefter MAC ‘Strobe Cream’ for at give huden en masse lyster og shimmer. Conceal huden de steder, hvor der er mørke spots. Anvend Poreless primeren, de steder der ikke skal have shine. Under øjnene, mellem brynene og i panden. Sørg for at lysne op i øjenkrogen med den lysegule i MAC ‘Pale Yellow’. Set huden med MAC ‘Prep+Prime Transparent Finishing Powder’. Blush på kindæblet og highligther på kindben, kæbelinjen og i den øverste hårgrænse.

mac-strobe-cream-conceal-palette-finishing-powder
MAC ‘Strobe Cream’. 270 kr. MAC ‘Pro Conceal and Correct Palette Light’. 355 kr. MAC ‘Lip Prep + PrimeTransparent Finishing Powder Pressed’. 185 kr. 

Læber:

Anvend blot MAC Lipliner i farven ‘Soar’ på hele læben. Ret læbelinjen til med concealer.

mac-extended-lash-lippencil-truly-everlasting
MAC Lip Pencil ’Soar’. 140 kr. MAC Extended Play Gigablack Lash mascara. 155 kr. MAC ‘Versicolour Stain Truly Everlasting’. 210 kr.

Øjne:

Start øjenmakeuppen med at påføre en eyeprimer. Skab derefter en ensartet base med ‘Lemon-aid eyebase’. Lys farve i øverste hjørne – på hele øjenlåget og under øjet for at ”sette” concealer og creamproducts. Påfør MAC eyeshadow i farven ‘Carbon’ på den øverste vippekant, så tæt på øjet som muligt. Før den op mod brynet så du skaber en cateye-eyeliner. Blend den forsigtigt ud, så du skaber et meget blødt look.

Bøj vipperne med en vippebukker og påfør masser af mascara. Yderst i globelinjen anvendes øjenskyggen i farven ‘Copper Plate’ – den blendes godt ud så der skabes dimension og dybde til øjet. Mix farverne: ’Brun’, ‘Omega’, ‘Charcoal Brown’ og blend fra globelinjen og let op mod brynet. Optegn brynene med Anastasia Beverly Hills Brow kit. Anvend MAC Eyeshadow ‘Brun’ under øjet så tæt på vippekanten som muligt, blend det forsigtigt ud.

mac-eyeshadow-copperplate-brun-chrome-yellow
1. MAC Eye Shadow ’Copperplate’ . 150 kr. 2. MAC Eye Shadow ’Brun’ . 150 kr. 3. MAC Eye Shadow ’Chrome Yellow’. 150 kr.


makeupartist-nicci-welshMakeupartist Nicci Welsh:
Kvinden bag GO Beautys smukke forside look med Lina Rafn er kreeret af makeupartist Nicci Welsh – en af vores dygtigste makeupartister herhjemme. “Efter at have arbejdet i branchen i mere end 25 år, kan jeg stadigvæk sige, at jeg inderligt elsker det, jeg laver. Der er altid nye udfordringer, og det har givet mig utallige muligheder, jeg aldrig ville have været foruden. Jeg elsker at forvandle menneskers look og deres forståelse for makeup og hår via mine teknikker og erfaring. Jeg har en passion for at få kvinder til at føle sig som deres bedste ’jeg’. Med mine pensler, udvalgte produkter og makeupvideoer er det muligt for enhver kvinde at vise sine styrker og smukke ydre frem på bedste vis.”


 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar