Nyt

Sund og skøn som Katrine Lee Larsen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Katrine er Founder og CEO af Copenhagen Cartel. Deres mission er at udfordre de traditionelle produktions- og forbrugs mønstre ved at genanvende plastik fra havet, som normalt anses som værdiløse, nyt liv og producerer blandt andet badetøj, sportstøj skabt af plastik fra havet, eksempelvis gamle fiskenet, men også andet post-consumer plastik affald.

Katrine Lee Larsen: “Mine favoritter”

Katrine er Founder og CEO af Copenhagen Cartel. Deres mission er at udfordre de traditionelle produktions- og forbrugs mønstre ved at genanvende plastik fra havet, som normalt anses som værdiløse, nyt liv og producerer blandt andet badetøj, sportstøj skabt af plastik fra havet, eksempelvis gamle fiskenet, men også andet post-consumer plastik affald.

Jeg holder mig sund ved at…

Da jeg boede på Bali blev jeg introduceret til Biohacking og har netop fundet mit nye favorit sted i København, OneThirtyLabs i Palægade. De har fokus på biohacking og 100% naturlige behandlinger for at styrke både krop og sind, uden nåle og medikamenter. Yderligere er behandlinger mellem 3-20 minutter, hvilket passer min pressede kalender fantastisk godt.

Prøver også at prioritere yoga hos mit yndlingsted Kailo yoga, for at få strukket mine computer-lemmer ud.

Når jeg skal forkæle mig selv…

Hvis jeg rigtig skal treate mig selv, så booker jeg en massage. Jeg elsker massage og et af mine nye yndlingssteder i København er Aire Ancient Baths. Det føltes nærmest som en anden verden, når man træder derind og så har de en no-phone-policy, hvilket giver et naturligt og ofte tiltrængt afbræk fra den virkelige verden. Den ultimative forkælelse for mig er at rejse. Opleve nye steder, kulturer og ikke mindst mad (og vin). Og så må det selvfølgelig gerne være i nærheden af havet.

Aire Ancient Baths ligger i Carlsberg byen i København.

Når jeg skal slappe af…

Hvis jeg sådan rigtig skal trække stikket og ikke har tid eller mulighed for at rejse, så smutter jeg over broen til mine forældres sommerhus ved Vestkysten. Der er nærmest intet der slår en gå-tur ved Vesterhavet. Det renser både sind og sjæl.
Ellers værdsætter jeg god mad i gode venners selskab, som jeg virkelig prøver at prioritere, trods en kaotisk kalender, fordi det fylder mig op med god energi – hvilket er vigtigt, når man prøver at bygge en virksomhed.

Copenhagen Cartels founder fik selv øjnene op for det enorme problem under et ophold på Bali. Paradisøen er blot et enkelt ud af hundredvis af steder verden over, hvor du bogstavelig talt svømmer i et hav af plastik.

De her produkter kan jeg ikke leve uden…

Jeg har en kæmpe kærlighed til havet, hvorfor jeg også elsker La Mer’s produkter og bruger The Concentrate + fugtigheds creme + øjencreme. Til hverdag bruger jeg ikke særlig meget makeup, men elsker min mascara fra Lavinde, mineral bronzer fra Miild Makeup og alle hårprodukter fra Maria Nila.

“Disse 3 produkter kan jeg ikke undværre”

1. La Mer The Concentrate er et effektivt serum der stabiliserer huden så den bliver stærkere og synligt beroliget.
50 ml. 3.699 kr.
2. Maria Nila Dry Shampoo er en pudderspray, der genopfrisker fedtet hår og tilfører volumen i fint hår. 250 ml. 189,95 kr.
3. Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl Mascara giver voluminøse og smukke buede vipper ved hjælp af den kurvede børste. 194,95 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.