Nyt

Sund og skøn som Manuel Diaz

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Manuel Diaz er personlig træner og har studiet MT FitClub i Hellerup. Det perfekte univers for personlig træning på det højeste niveau. Manuel er uddannet kosmetolog og går generelt meget op i sundhed, skønhed og træning. Et liv i balance, hvor der ikke er noget, der er forbudt.

Manuel Diaz: “Mine favoritter”

Manuel Diaz er det perfekte eksempel på, at man sagtens både kan være livsnyder og gå op i sundhed og træning…

Jeg holder mig skøn og sund ved at…

– Skabe en balance mellem krop, sind og sjæl. Det gør jeg selv ved at være aktiv. Jeg dyrker yoga, mediterer og omgiver mig med positive mennesker. En vigtig del af min hverdag er, at jeg styrketræner 4-5 gange om ugen, gerne en time ad gangen. Jeg sørger også for at spise fornuftigt og drikke en masse vand – og ja, et glas champagne og et stykke chokolade indimellem nyder jeg også. Balance is the key!

Når jeg skal forkæle mig selv…

– Hvis jeg rigtigt skal forkæle mig selv, så booker jeg en massage. Jeg elsker også at få ansigtsbehandling en gang hver anden måned, og et af mine favoritsteder er hos kosmetolog Elina Lei på Islands Brygge i København. Her føles det som en anden verden, når man træder indenfor, og hendes filosofi er; En sund hud er for mange af os tæt forbundet med både velvære, selvtillid og omsorg, og derfor vil kost, motion, søvn og stress også være emner, der bliver berørt i forbindelse med en behandling.

Når jeg skal slappe af…

– At rejse, meget gerne til et varmt sted med en lækker hvid sandstrand, er min ultimative måde at slappe af på. Skal jeg være hjemme i Danmark, holder jeg meget af at gå en lang tur ved vandet eller at hygge mig på sofaen med en bog. Jeg er meget aktiv og meget på farten, så derfor er naturen og hygge en god måde at komme ned i gear på.

De her produkter kan jeg ikke leve uden…

Til hverdag kan jeg ikke leve uden min brow pencil fra Tom Ford og forkæler huden med Caviar Cream fra La Prairie. Et par gange om ugen elsker jeg den glød, min hud får, efter jeg har brugt Sisleys Black Rose maske.

Tom Ford Brow Perfecting Pencil. 278 kr.

Denne blyant tegner nemt dine bryn op til perfektion. Giver en præcist og naturlig finish. Den ultrafine spids skaber holdbare og naturlige “hår”, der bare holder. Farve er nem at tone ud og justere, så du får den ønskede effekt.

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream. 50 ml. 3.999 kr.

Cremen indeholder kaviar ekstrakt og er en dag- og natcreme, hvor løft og luksus når nye højder. Cremen eksfolierer blidt og skaber en finere overflade. Den tilfører og binder fugt, og huden efterlades med en blød, nærende og strålende glans.
Foruden en optimeret performance, er den nye Skin Caviar Luxe Cream en sand fornøjelse for sanserne, med en betagende duft og en endnu blødere konsistens, som smelter på huden.

Sisley Black Rose Cream Mask. 60 ml. 1.159 kr.

Denne maske sikrer huden øjeblikkelig glød og medvirker til, at huden ser mere spændstig ud. Den er rig på aktive anti-aging-stoffer, modvirker træthedstegn og tilfører huden vitalitet. Den virker både udglattende, udfyldende, livgivende, fugtgivende og blødgørende.

MT FitClub: Personlig træning og privat Gym

Hos MT Fit Club ved vi, at hver krop er unik. Vi går op i vores medlemmers fysiske og mentale sundhed ved at hjælpe dem med at nå deres mål med personlige trænere, der kombinerer professionel træningsudstyr med innovative teknikker. Vi finder den bedste personlige træningsplan, så du kan opnå de resultater, du ønsker.

Share.

About Author

Comments are closed.