Tyndt hår og synlig hovedbund?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er du begyndt at tabe håret, er du måske også begyndt at tabe modet. Det er der heldigvis ingen grund til. Den nye Grow and Glow-hårplejeserie fra danske Yuaia Haircare har sat gang i hårvæksten hos mere end 10.000 kvinder.

Sådan vinder du kampen mod hårtab

Du kender det. Hårbunken i afløbet, der vokser i takt med, at du skyller shampooen ud af håret. Hårbørsten, der tager for sig af lokkerne, og dig, der ængsteligt tager dig til hovedbunden. Selvom det er helt normalt for kvinder at tabe hår – faktisk op til 100 hår om dagen – så virker det voldsomt, når hårbørsten er fyldt og elastikken falder af hestehalen.

Let it grow, let it grow

Naturen har indrettet det således, at håret påvirkes, når livet kan mærkes. Derfor oplever rigtig mange kvinder hårtab på et eller flere tidspunkter i deres liv. Graviditet, stress, forkert kost, overgangsalder og overdreven styling er bland de ting, der kan medføre hårtab og tyndt hår. Men da hårvækst reduceres langsomt over tid, er der i langt de fleste tilfælde mulighed for at gribe ind og få gang i væksten igen. En af løsningerne hedder Grow and Glow – et nyt skud på stammen inden for produkter målrettet tyndt hår og hårtab.

Er det blot endnu et fupnummer på flaske?

Familievirksomheden Yuaia Haircare, der står bag Grow and Glow-serien, var træt af effektløse hårplejeprodukter, da den i 2020 satte sig for at udvikle produkter, der med naturlige ingredienser leverer tydelige resultater. Betsellerserien appellerer særligt til kvinder i slutningen af 20’erne og op gennem 30’erne, der oplever, at den sætter gang i hårvæksten og efter 90-150 dage viser en tydelig effekt.

Hemmeligheden bag de effektfulde Grow and Glow-produkter er det aktive stof Capilia Longa, der i adskillige studier har påvist at reducere hårtab med op mod 89 % samt øge hårtætheden med op mod 52 %. Derudover indeholder produkterne Amatanthus Caudatus Seed-ekstrakt, som har påvist at øge diameteren på hårstrå med 11,3 %. Det er en af grundene til, at mange nordiske kvinder født med tyndt og fint år oplever en styrket hårpragt efter en periode med Grow and Glow-serien.

Grow and Glow hårplejeserien består af 4 produkter.

Genvind den selvtillid, der forsvandt med håret

Hårtab og tyndt hår slider på selvtilliden. Og er du for eksempel ramt af stress eller har du lige født en baby, så har du andet at tænke på end også at skulle bekymre dig om dit hår – eller manglen på samme. Håret er et af de mest afgørende karaktertræk ved os og noget, der kan forandre dit udseende markant. Derfor skal det matche din opfattelse af dig selv og føles godt. Der findes flere råd til, hvad du kan stille op med tyndt hår.

Vores bedste råd til dig med tyndt hår:

Undgå varmeapparater

Glatte- og krøllejern er og bliver hårets værste fjende. Ingen slider mere på håret end de varme apparater. Søg alternative frisurer og opsætninger og benyt altid varmebeskyttelse, hvis du må og skal style dit hår med et varmeapparat.

Tilpas dit hår til årstiden

Ligesom dine hænder bliver tørre om vinteren, og din hud bliver solbrændt om sommeren, påvirkes dit hår af de forskellige årstider. Sørg for pleje og næring til de kolde måneder og masser af fugt og beskyttelse til månederne med sol og varme.

Beskyt dit våde hår

Dit hår er allermest følsomt og udsat, når det er vådt. Faktisk er vådt hår 50 % svagere end tørt hår. Derfor bør du aldrig rede håret, når det er vådt, da det meget nemt knækker. En tommelfingerregel er at nøjes med at vaske dit hår 2-3 gange om ugen og efterfølgende lade det lufttørre.

Lav en god og sund hårplejerutine

Hold dig langt væk fra produkter med skadelige kemikalier og tilvælg produkter, der er væksthæmmende og fri for silikone. Et godt bud er Yuaia Haircares Grow and Glow-shampoo, der øger diameteren på hårstrået, sammen med balsam fra samme serie, der trænger ned i hårrødderne og giver styrke og glans. Vil du gå all in, kan du booste din hårvækst med det tilhørende serum, der blot sprayes i hovedbunden.

 

Sådan får du de bedste resultater med Grow and Glow-produkter

Det behøver hverken være dyrt eller uoverskueligt at komme tyndt hår og hårtab til livs. Med Grow and Glow-serien vil du ikke føle, du bruger mere tid end ellers på dit hår. Til gengæld vil du efter 3-5 måneder mærke en stor forskel på mængden, volumen og glansen i håret.

Step-by-step-guide:

Step 1:

Fordel din Grow and Glow-shampoo jævnt i vådt hår og få den arbejdet godt ud i både hovedbund og længde. Vask gerne håret to gange og sørg for at skylle håret grundigt bagefter. 250 ml. 179 kr.

Step 2:

Fordel din Grow and Glow-balsam jævnt i håret og massér den ind i hovedbunden, hvis du ikke har tendens til fedtet hår. Balsam er vigtig efter hver hårvask, da shampooen efterlader hårstråene åbne og sårbare, mens balsam lukker og forsegler. Lad din balsam virke i 2 minutter, før du skyller den ud. 250 ml. 179 kr.

Step 3:

Kronen på værket er Grow and Glow-serum, der kan anvendes i både vådt og tørt hår. Løft dit hår i sektioner og spray det rundt i hårbunden med fokus på problemområderne. Massér det til sidst ind i hovedbunden. 100 ml. 199 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.