Vippebuk der holder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En tiden populære behandlinger er lash lift også kaldet semi-permanent vippebuk. Behandlingen er til dig, der gerne vil spare tid om morgenen.

Få et naturligt buk med et Lashlift

Lash lift er den perfekte behandling til dig, der gerne vil spare tid om morgenen og gerne vil se smuk og naturlig ud uden brug af mascara. Resultatet taler for sig selv og det eneste dårlige ved behandlingen er at man bliver afhængig af det.

Hvad er et lash lift?

Lash lift er et semi-permanent vippebuk, som man kan få lavet hos en professionelle vippeteknikker eller kosmetolog. Behandlingen tager ca. 30-60 minutter og resultatet giver et naturligt buk hvor vipperne også synes længere.
Man ligger med lukkede øjne i de ca. 30-60 minutter behandlingen varer. Der bliver valgt en silikoneform ud fra tykkelse, mængde af og længde på vipperne, når formen er valgt påføres den øjenlaget med en hudvenlig lim. Når silikoneformen er på plads, rulles vipperne op på formen, så de ligger helt perfekt og afskilt. Nu kommer der en permanent væske på vipperne, hvor man genkender duften fra frisørsalonen når der bliver permanentet krøller. Og bare rolig, behandlingen er helt uskadelig. Når væsken har virket neutraliseres den, og behandlingen afsluttes med at de øverste vipper farves så man virkelig kan se den store forskel. Farven på vipperne får nemlig dem til at synes længere.

Her ses resultatet af et lashlift, hvor de øverste vipper også er blevet farvet så det synes længere.

Hvor længe holder behandlingen?

Holdbarheden på resultatet kan variere lidt fra person til person, men skal gerne holde mellem 4-6 uger afhængig af vippernes struktur.

Hvad koster behandlingen?

Prisen kan variere fra klinik til klinik, men behandlingen koster omkring 500 kr.

Det skal du være opmærksom på

Efter behandlingen anbefales det at man ikke bruger mascara, dyrker motion så man sveder, går i sauna og undgår vand de første 24 timer.

> TIP! < Det er en god ide at pleje og passe på sine vipper efter i vippebuk. Derfor anbefales det at man køber en plejende conditioner, som man bruger på vipperne hver dag.
Savner man længde på sine vipper, så er der også hjælp at hente med f.eks. Eyelash Growth serum fra Sanzi Beauty.

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum. 5 ml. 490 kr.

Ved at smøre serummen på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere. Eyelash Growth Serum indeholder aktive og komplekse ingredienser i en specielt-udviklede formel. Blandt ingredienserne finder du Myristoyl Pentapeptide-17, der fremmer hårvækst og Arginine, som er en aminosyre der øger blodtilførslen til hårsækkene.

Share.

About Author

Comments are closed.