Nyt

10 julegaveideer på budget

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Julen er en dyr måned, og det kan være svært at holde sit budget. Her får du 10 julegaveideer under 250 kr.

Skønne julegaver uden at sprænge budgettet

Her får du redaktionens bud på 10 skønne jule-, mandel- eller værtindegaver, der ikke sprænger budgettet.

1. Det personlige valg

Nomad Cph har lavet den fineste lille clutch i genanvendeligt plastik. Den er perfekt at rejse med, da den har de godkendte mål til dine parfumer, creme m.v. Få dine egne eller en du holder af initialer på og så har du den perfekte personlige julegave. Fås i 4 forskellige farver. 250 kr.

 

2. Rene velduftende hænder

Karmameju EASY er en naturlig skummende håndsæbe indeholder plejende økologisk aloe vera, der renser og gør hænderne rene og bløde uden at udtørre huden. Den har en skøn naturlig duft af neroli, kanel, kardemomme, pomerans og grapefrugt. 250 ml. 129 kr.

 

3. Langtidsvirkende deodorant

Tromborg Herbal Cream Deodorant har både plejende og helende effekter. Den effektive antiperspirant indeholder økologiske urter som humle, kamille, fennikel, røllike og citronmelisse. Kan anvendes af både mænd og kvinder. 60 ml. 180 kr.

 

4. Sød og cremet aroma i hjemmet

Et duftlys er altid en god ide. Rituals The Ritual of Sakura-lyset indeholder 50 brændetimer. Den afslappende duft er 70% naturlig voks baseret på Rismælk og Kirsebærblomst. 290 g. 165 kr. 

 

5. Velplejede hænder

Ecooking har lavet en dejlig velplejende håndcreme med en skøn duft af jasmin, grape og appelsinblomst. Cremen indeholder mandelolie og abrikoskerneolie der både plejer, beskytter og fugtgiver hænderne. 75 ml. 129 kr.

 

6. Juleæsken til hele kroppen

Beauty Pacifique har lavet de fineste juleæsker. Skincare wonders indeholder en fugtgivende dagcreme til alle hudtyper 20ml., Bodylotion til tør og irriteret hud 20ml., One step micelle rensevand 20ml. samt en blødgørende og reparende håndcreme 50ml. Æsken med de produkter dele koster 179,95 kr.

 

7. Gør tandbørstning er velsmagende

Marvis har sammensat den fineste æske med 7 forskellige varianter af deres velsmagende tandpastaer, den perfekte måde at finde sin favorit smag. 7 varianter med 25 ml. i hver. 125 kr.

 

8. Vegansk voumen mascara

KVD Vegan Beauty er en langtidsholdbar mascara udviklet af en vegansk formel hvor man bruger oliven- og solsikkeolie i stedet for bivoks. GO BIG OR GO HOME mascara giver ekstra volumen og helt sorte vipper. 184,95 kr.

 

9. 7-i-en

IT Cosmetics Naturally Pretty Essentials Palette har lavet den fineste lille palette med seks matte øjenskygger i fuld størrelse. Farverne varierer fra fra mat til strålende satin. Brug de skønne farver alene eller sammen. 6+1. 219,95 kr.

 

10. Velsmagende te

Pukka har sammensat den skønneste æske med 45 økologiske tebreve. Den fine æsken pynter og så kan du nyde 9 forskellige velsmagende varianter. 225 kr.

  
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.