3 hverdagsting, der giver dårlig hud og urenheder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I løbet af dagen kommer vi i kontakt med utrolig mange ting, som kan give dårlig hud, men også flere urenheder. Langt de fleste ting er hverdagsting som de fleste af os slet ikke tænker over, kan medføre urenheder.

Stop de dårlige vaner og få en pænere hud

Hvor god er du til at opfylde de her 3 råd? Med små ændringer i hverdagen, kan du få langt færre urenheder og en sundere hud i balance.

1. Hvor ofte skifter du dit pudebetræk?

Vi har sagt det mange gange, husk at rense dit ansigt inden du lægger dig ind i dit rene sengetøj. Vi har tendens til at svede i løbet af natten og sved, bakterier og snavs gemmer sig i pudebetrækket. I løbet af meget kort tid, kan der ophobe sig utrolig meget skidt og snavs, og alle de bakterier ligger vi og gnider vores ansigt i hver nat, Så HUSK at skifte dit pudebetræk hver uge.

2. Husk at spritte din telefon af!

Vores mobiltelefoner er møgbeskidte. Faktisk har undersøgelser vist, at der er flere bakterier på en mobiltelefon end på et toiletbræ. Derfor er det SÅ vigtigt at du husker at spritte din telefon af. Du kan også vaske den med en vaskeserviet, men vigtigst af alt er at du husker at gøre det hver dag. Hører du til en af dem, der tager deres telefoner med på toilettet, så husk at rense telefonen som du husker at vaske dine fingre. Du har ikke lyst til at sætte bakteriebomben op til din hud!

3. Renser du dine makeuppensler?

Hvis ikke, er det på høje tid for de kan også være de rene bakteriebomber. Du kan vælge at vaske penslerne grundigt, men der findes også antibakterielle sprays som du kan bruge efter brug, så kan du holde bakterierne nede. Men husk at vaske dem grundigt en gang imellem.
Som bonus så holder dine pensler også længere hvis du passer på dem, og resultatet af makeuppen bliver også pænere.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.