Nyt

Kollagenpulver kan du spise på mange måder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 1. december 2021

Kollagentilskud findes både i kapsler, tabletter, flydende og i pulver. Tabletter, kapsler og flydende giver næsten sig selv. Men er du i tvivl om, hvordan du indtager kollagen i pulverform, så har vi flere gode bud på det – og flere gode grunde til implementere pulveret i din hverdag

Kollagentilskud – virker det? Og hvordan?

Fylder kollagentilskud også i dit feed? Kollagen er blevet et modeord, og det er ikke uden grund. Kollagen udgør en tredjedel af proteinerne i din krop. Proteinet er en af kroppens vigtigste byggesten, og det har en række væsentlige funktioner.

Kollagen bidrager til at binde alle kroppens celler sammen – kroppens lim om man vil. Proteinet er en afgørende byggesten for blandt andet knogler, muskler, sener, blodkar, led, hår og hud. Særligt huden er her værd at fremhæve. Ca. 75 % af vores hud består af kollagen. Proteinet opretholder hudens elasticitet og holder ujævne strukturer og rynker fra døren.

Desværre varer gode ting ikke evigt, og kroppens kollagenproduktion dykker med alderen. Fra midt tyverne og frem går det ned ad bakke. Resultatet er rynker, slappere hud og ujævnheder.

Produktionen af kollagen dykker med alderen

Kollagens evne til at modarbejde disse aldringstegn har fået skønhedsbranchen på dupperne. Kollagentilskud – særligt i pulverform – er blevet ekstremt populært herhjemme og internationalt. Tilskuddet har nemlig til formål at kompensere, når kroppens egen kollagenproduktion daler, og forebygge processen.           

Du ser ikke virkningen fra dag til dag, men efter 3 måneder på kollagentilskud vil du kunne opleve, at huden er blevet mere spændstig, rynkerne er blevet mindre dybe og neglene stærkere. Nogle oplever også at få tykkere hår og mere af det.

GO Beauty har tidligere skrevet en dybdegående artikel om hvorvidt du kan spise dig til kollagen. Hvis du er nysgerrig, kan du kan læse hele artiklen her >>  

Kollagenpulver giver dig en verden af muligheder

Kollagenpulver fås smagsneutralt. Men produktet kommer også i flere forskellige nuancer med andre vigtige ingredienser. Ved nogle kollagenpulverprodukter kan du ane en smag, nogen beskriver den som værende ‘lidt fisket’. Indtager du den smagsneutrale, kan du både blande pulveret i vand, kaffe, te, juice eller sågar i et glas vin. GO Beauty har selv testet, og pulveret blev helt opløst i et glas rosé!

Har dit kollagenpulver derudover en smag, kan du med fordel blande pulveret i en smoothie, acai bowl, yoghurt med smag eller en grød. Altså noget, der har lidt mere smag så du bedre kan kamuflere smagen i de andre ingredienser. Det kan være meget individuelt, hvor smagsfølsom man er, så du må prøve dig frem og se hvad, der virker for dig selv.

Men en ting er sikkert: Der er mange muligheder for at blande sit kollagenpulver i mad os drikke – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen.

 

Kollegentilskud i pulverform

Kollagentilskud i pulverform

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Comments are closed.