Nyt

3 opskrifter: Kom sund gennem vinteren

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Patricia Willumsen Hoelstad er madentusiast og har sin egen madblog, der byder på nemme og lækre opskrifter.

På afoodloverstale.dk giver Patricia dig masser af inspiration til en varieret hverdagskost. Hendes koncept er at alt på bloggen skal kunne laves på under 40 minutter – og kan laves af alle.

Sunde vinter opskrifter

Patricia har lavet tre skønne opskrifter inspireret af årstidens ingredienser, der giver os muligheden for at komme sunde igennem vinteren.

Opskrift på smoothie:

1 banan
3 spsk. skyr naturel
80 g. blåbær
1/2 tsk. vanille pulver
Citronskal fra 1/4 citron
Et lille squeeze citronsaft

Sådan gør du:
Put alle ingredienserne i en blender og blend det hele sammen.

Opskrift på juice:

2 appelsiner
2 gulerødder
2 røde æbler
7 cm. ingefær

Sådan gør du:
Fjerne skræl på appelsinerne og vask de andre grøntsager. Tænd for juicemaskinen og put i ingredienserne ned i maskinen, en efter en. Rør rundt i den færdige juice.

Opskrift på hjemmelavet ingefær te:

4 cm, ingefær, skåret i skiver
1/2 citron
1/2 liter vand
1 håndfuld mynte

Sådan gør du:
Kog vand og skær ingefær og citronen i skiver. Læg ingefær og citronen i en tekande eller lign., og tilsæt mynte. Hæld det kogende vand over og lad det trække 15 minutter. Jo længere du lader det trække jo bedre. Der kan tilsættes honning efter ønske.
 
 


Patricia Willumsen Hoelstad madblogger

Patricia er 28 år, bosiddende i Nordsjælland med sin mand og arbejder til daglig som forretningsudvikler og madblogger. Patricias passion for mad begyndte som barn, hvor hun som 10 årig besluttede sig for at hjælpe sin far med madlavningen. Patricias far brændte ikke rigtig for at lave mad, og i en travl hverdag rakte inspirationen ikke langt. Med inspiration i Patricias egen opvækst, har hun startet madbloggen afoodloverstale.dk som byder på nemme opskrifter, der kan laves på 40 minutter eller derunder af amatører. Konceptet er at det skal være nemt, varieret og tilgængeligt – altså er der ingen råvarer i opskrifterne som man ikke kan få i de almindelige supermarkedskæder. Patricia håber at hendes blog kan give inspiration og hjælp til de mange familier, som sidder fast i madlavningen i en travl hverdag.

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.