Glædelig 7. december: Vind et hudplejesæt fra Dr. Grandel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 18. december 2018

Nu får du muligheden for at vinde produkter fra Dr. Grandel, der gør det muligt at få en sundere, friskere hud med en mere ensartet hudtone.

Regenererende hudpleje

Med alderen forandres hormonbalancen, og huden bliver tyndere da den mister sin elasticitet og fylde. Stille og roligt mindskes elasticiteten og fylden i huden, og de første tegn på ældning bliver synlige.

Julekalender konkurrencen indeholder:

Dr. Grandel øjencreme
Dr. Grandel natserum
Dr. Grandel 24-timers creme

De tre produkter fra serien Nutri Sensation virker renegerende, og er perfekt til kvinder med et moderne krav til professionel hudpleje. Dr. Grandel Nutri Sensation øjencreme, natserum og 24-timers creme tilfører huden aktive ingredienser der former, revitaliserer og blødgører huden, så hudtonen ser sund og frisk ud igen.

Kort om Dr. Grandel

Hudplejemærket Dr. Grandel har sit navn fra kemikeren Dr. Felix Grandel, som er manden bag forskningen. Dr. Felix Grandel forskede i hvedekim og vitamin E, der viste sig at være utrolig effektiv for huden og skabte vejen for effektiv natur-kosmetik.
Dr. Grandels helt store gennembrud kom med udviklingen af Epigran, som er en aktivt koncentreret stof fra hvedekim og naturlæge midler, der viste sig at blive meget succesfuld for kosmetik. Hos hudplejemærket Dr. Grandel er økonomisk aktivitet ikke det vigtigste, her er man meget opmærksom på økonomisk brug af ressourcer og miljøvenlige processer.

Her kan du læse meget mere om produkterne:

LÆS MERE >>

Fakta om dagens kalenderlåge:

Samlet præmiesum: 1.347 kr.
Antal vindere: 1 vinder.
Når du deltage i lodtrækningen af dagens julekalender, er det kun i dag d. 7. december, du deltager. Ønsker du at deltage andre dage, skal du tilmelde dig igen.
  
[]
1 Step 1

​Tilmeld dig julekonkurrencen

Udfyld felterne og du deltager i lodtrækningen om dagens kalenderlåge-præmie.​

GO Beauty ønsker dig en rigtig glædelig jul.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
KONKURRENCEBETINGELSER:
Når du deltager i konkurrencer på gobeauty.dk giver du tilladelse til at vi må forskønne din indbakke med GO Beautys nyhedsbrev. 
Jeg accepterer at der trækkes lod blandt alle deltagere og at vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre præmier på gobeauty.dk. GO Beauty påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar eller andet. Du accepterer at dine kontaktoplysninger registreres, så GO Beauty kan kontakte dig hvis du har vundet. 
Det er kun muligt at deltage en per husstand/en vinder per husstand.
Share.

Comments are closed.