Nyt

3 sunde og lækre bud på grød

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En god og sund start på dagen hænger sammen en god morgenmad. Grød er igennem årene blevet mere og mere populært – og det kan vi godt forstå.

Din vej til en glad mave

Grød er rig på fuldkorn, fibre og sunde fedtsyrer, hvilket fremmer en sund fordøjelse og sunde tarme. Grød er et sundt alternativ der mætter uden at sprænge budgettet, og så smager det fantastisk. Den helt klassiske havregrød er kommet for at blive, men søger du lidt variation, så kommer der 3 gode bud her.

Økologisk Jaws fra Natur Drogeriet

Blandingen kan både bruges til grød og brød. Jaws er koldvalset og lavet af økologisk dyrkede korn og frø. Du skal bruge 1 del Jaws og 2 dele vand til din grød. Tilsæt evt. æbler i tern eller tørret frugt. Stil ingredienserne i blød over natten, og kog dem i ca. 5 minutter. Grøden kan både nydes kold og varm.

Instant Porridge fra Grød

Et nemt alternativ til at have med på farten. Produkterne er 100 pct. økologiske, glutenfri og plantebaseret. Grøden består af en blanding af havre-quinoa, dadler, mandelmel og solbærpulver. Du kan købe grøden med forskellig topping. Denne topping består af frysetørret hindbær, økologisk rørsukker og ristede mandelflager.
Hæld 1,3 dl kogende vand i din blanding, og så er du klar til at spise efter 5 minutter.

”Den glade maves grød” fra Aurion

En lækker økologisk fuldkornsblanding af knækket langristet spelt og byg, emmerflager, havregryn, hakkede dadler, snittede mandler og hybenpulver. Kornblandingen hældes i koldt vand og bringes i kog. Lad grøden stå i 5 minutter ved svag varme. Herefter skal grøden trække i 15 minutter og smag til med lidt salt.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.