Nyt

4 bøger om skønhed du skal kende

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er du interesseret i hud og skønhed, så kan vi varmt anbefale dig at anskaffe en eller flere af disse 4 skønhedsbøger.

Få eksperternes tips og tricks samlet et sted

Der er ikke noget som hyggen ved at sidde med en god bog og blive klogere på noget man i forvejen har en passion og interesse for. Her får du fire gode bud på bøger, som gør dig klogere på alt hvad der er værd at vide inden for skønhed.

Du kender måske allerede Anette Kristine Poulsen – også kendt som Beautyspace på de sociale medier. Anette er fast skønhedsspecialist på blandt andet go’ morgen Danmark og Børsen. Anette er specialist inden for skønhed og hudpleje og den viden deler hun ud af i sin fantastiske bog ”Seriøst bedre hud”. Missionen med bogen har for Anette været, at bidrage til at lette trykket på rynkehysteriet, og i stedet for fokusere på hudkvaliteten. Du får tips til ansigtstræning, hudkærlig mad og bliver klogere på vigtige ingredienser.

 

Susanne Dyhr har lavet den perfekte begynderguide til dig, der gerne vil vide mere om ansigtsyoga. ”Ansigtsyoga for begyndere” giver dig øvelser samt tips og tricks til hvordan du løfter dit ansigt og overskud, på en helt naturlig måde. Skridt for skridt bliver du guidet igennem de 35 øvelser og træningsprogrammer som bogen indeholder.
Ansigtsyoga er med til at reducere rynker og slap hud, forebygge aldringstegn, reducere spændinger, øge dit overskud og velvære og hjælper til at styrke dit positive selvbillede.

 

Er du til lækre sunde opskrifter og gode råd til hudproblemer, skal du følge med hos Tina Lykkegaard. Tina har skrevet bogen ”Skønhed starter indefra” hvor hun har samlet al sin viden og råd til hudplejeproblemer i en og samme bog. Det skal være nemt at kunne slå op i en bog og få redskaber og tips til, at få en bedre energi og en fordøjelse i topform. I bogen kan du lære hvordan du bedre forstår de signaler huden sender, kostens betydning og så får du masser af gode råd, ekspert udtalelser og meget mere.

 

Er du til makeup og vil du gerne step-by-step lære, hvordan du laver en af Danmarks absolut dygtigste makeupartisters bedste looks? Så skal du købe denne bog.
”IKONMAKEUP” er skrevet af Nina Larsen og i bogen lærer hun dig at lægge professionel makeup og sætte kunstfærdige frisurer. Nina har blandt arbejdet på X factor og Vild med dans, hvor hun uge efter uge kreerer smukke og kreative looks. Nina har stylet danske kendisser som; Sofie Linde, Aura, Sarah Grunewald, Oh Land og mange flere. Få inspiration og gode tips i den smukke bog.

Rigtig god læselyst
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.