4 gode råd til at opnå en sundere hud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En sund og smuk hud kommer ikke af sig selv. Hud i balance kræver gode og simple rense- og plejerutiner, og så gælder det om at huske, at kroppen skal behandles lige så pænt som dit ansigt.

Behandl din krop som dit ansigt

Når det gælder vores ansigt, kigger de fleste af os en ekstra gang på ingredienslisten, når vi køber hudpleje. Desværre er vi ikke helt så grundige, når det gælder resten af kroppen. Faktisk bruger vi ofte kropsplejeprodukter, som indeholder ingredienser, vi aldrig ville smøre i vores ansigt.

Huden er kroppens største organ, og det er vigtigt, at vi behandler den rigtigt – over det hele.

Vi har samlet fire gode råd til, hvordan du mildt og effektivt kan opnå en sundere hud.

1. Begræns tiden i badet

Varmt vand og lange bade er en dårlig kombination, da badet fjerner essentielle olier fra din hud. Begræns din badetid og brug ikke alt for varmt vand, da det kan udtørre huden.

2. Undgå sæber med dårlige og hårde kemikalier

Der findes mange sæber med kemikalier som sulfat, der er hårde ved huden og bl.a. fjerner dens naturlige olier. Find en sæbe, som renser din hud mildt. Det handler om at finde et renseprodukt, der ikke gør huden tør og irriteret, men efterlader den blød og fugtig.

3. Eksfoliér 1-2 gange om ugen

Hver dag danner huden nye hudceller, hvilket betyder, at de gamle hudceller udstødes og lægger sig som det øverste lag på huden. Hvis ikke de døde celler fjernes, kan det medføre to ting:

  • Der skabes urenheder og udbrud i huden.
  • De plejende ingredienser trænger ikke ned i huden. Derfor er det vigtigt at fjerne de døde hudceller, så kropsplejeprodukterne kan trænge ind og hjælpe din hud. Hvis du i forvejen døjer med uren hud, er eksoliering et must.

4. Fugt tør og irriteret hud

Nu til det allervigtigste skridt: Fugt og plejende ingredienser. Døjer man med tør, uren, irriteret eller sensitiv hud, er det vigtigt at tilføre fugt. Og her må det meget gerne være med kvalitetsingredienser, som vi kender fra ansigtspleje. Det kan f.eks. være potente antioxidanter og vitaminer. Vejen til en sund hud er enkel, til gengæld kan det være en jungle at finde frem til de bedste produkter til din kropsplejerutine. Så hvor skal du begynde?

Det naturlige og bæredygtige valg fra Relevant

Relevant har gjort det nemt at skabe en hud i balance med fire essentielle kropsplejeprodukter samlet i et sæt: The Essential Body Kit.

The Essential Body Kit består af Body Lotion, Body Wash, Body Exfoliator og den award-nominerede Deodorant, som lige nu kan købes samlet med 25% rabat og fri fragt her >>

Den findes i to varianter: Parfumefri (Neutral) og med en mild og frisk duft (Citrus & Cucumber). Vil du være sikker på, at din hud får den nødvendige pleje, så hjælper The Essential Body Kit dig rigtigt godt på vej. Sættet er særligt velegnet til tør, uren eller irriteret hud og indeholder de bedste og reneste ingredienser, som man kender fra ansigtsplejen. Produkterne er 99% naturlige og 100% veganske.

Positivt klimaaftryk

Udover at være skabt til at give din krop en sund hud, så er The Essential Body Kit med til at sætte et positivt aftryk på planeten. En del af dit køb går til at bekæmpe plastik i verdenshavene og til beskyttelse af regnskov. Derudover reduceres dit CO2 aftryk med 47%*, da alle emballager indeholder genanvendte materialer fra blandt andet fiskenet, plastikflasker og husholdningsplast.

*sammenlignet med konventionel kosmetikemballage.

Læs mere om Relevant her >>

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.