5 makeup tendenser, du bør kende dette efterår

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efteråret bliver smukt og lidt mere dramatisk, når det gælder nye makeup-trends. Heldigvis holder vi fast i en smuk og sundt-udseende hud med glød. Og så kommer vi til at se masser af røde læber og markante øjne med en kraftig eyeliner eller et modigt spark af farve.

Det smukkeste efterår

En ny sæson er lig med nye makeuptendenser. Hvert år ser skønhedsbranchen frem til at se de nye makeup-looks og tendenser. Hvilke farver, tendenser og trends bliver der sat fokus på? Ligesom moden skifter, skifter makeuptendenser nemlig også. 

Når efteråret rammer, ser vi forandring i makeuptendenserne. Makeuppen bliver mere farverig og får ofte fokus på mørkere nuancer, eyeliner og øjenskygge. I år er der meget fokus på øjenskygge, markante øjne og liret linere. Læberne bliver i røde nuancer og heldigvis fortsætter en anden stor trend her til efteråret – nemlig en sund og strålende hud.

Følg med, og få et overblik over, hvilke 5 tendenser, der hitter til efteråret.

1. Liret liner

Du kommer ikke uden om eyelinerne dette efterår – og der må gerne være linet godt op til lir. Den markante liner er i hvert fald spottet mange steder på catwalken, og den sorte farve er dominerende. Du må gerne lægge den dramatisk omkring hele øjet eller som en vinge i den inderste øjenkrog.

1. NEMT REDSKAB: En eyeliner blyant giver et blødt resultat og kan nemt tones ud. Gel Eyeliner Highligher, Blacquer, fra Marc Jacobs. 215 kr.
2. TIL PERFEKTION: Den flydende eyeliner er god til at skabe de perfekte katteøjne. Diorshow On Stage Liner Waterproof Liquid Eyeliner, Vinyl Black fra Dior. 265 kr.
3. KAN DET HELE: Denne prisbelønnede eyeliner lægges på med en lille pensel og giver dig mulighed for både at kreere et meget defineret, skarpt look eller lægge en blød liner langs vippekanten. Long-Wear Gel Eyeliner, Black Ink, fra Bobbi Brown. 215 kr.

Der er altid godt at have en vatpind ved din side når du påfører din eyeliner. Så kan du nemt korrigere hvis du tegner forkert.

2. Intense læber

Saftige bærfarver som rød, blomme og dybe hindbærnuancer hører til efterårets lækreste læber. Der er både matte og lidt mere skinnende nuancer, men de matte dominerer billedet igen i år. Kombiner læberne med glitrende øjne eller en skarp eyeliner for at sætte prikken over i’et.

1. Rouge Coco, Attraction fra Chanel. 309 kr.
2. Absolu Rouge Intimatte, Kind Of Sexy fra Lancôme. 265 kr.
3. Tatouage Couture Velvet Cream fra Yves Saint Laurent. 300 kr.

En rød læbestift trækker rødme i huden frem, så sørg for at gøre din hud ensartet ved at dække de små farveforskelle med en smule foundation eller concealer.

3. Blåt er hot!

En ting er sikkert, dette efterår er der intet diskret over øjenmakeuppen. I hvert fald ikke hvis du kigger på designere som Ulla Johnson, Anna Sui eller Tadashi Shoji. Der må gerne være knald på farverne, specielt ses de blå og grønne nuancer atter på catwalken, men også glitrende øjenskygger bliver et hit i den kommende sæson.

1. Couture Color Clutch, No 2 marrakech fra Yves Saint Laurent. 820 kr.
2. Hypnôse Palette Bleu Hypnotique fra Lancôme. 399 kr.
3. Mono Eyeshadow, Sequin Crush fra Yves Saint Laurent. 255 kr.

Husk underlak, når du bruger neglelak, for at undgå, at dine negle bliver misfarvede.

4. Masser af glød og udstråling

Heldigvis fortsætter trenden med sund, strålende hud i den kommende sæson. Huden er ikke plastret ind i tyk foundation, men bliver dækket med en concealer og moderat foundation. Gløden kommer ved hjælp af en highlighter eller cremede produkter, der giver huden et diskret spotlight. Dette look ses bl.a. hos Gucci, Victoria Beckham og Loewe.

1. Giv huden den smukkeste guldglød med denne palette, der omgående lader huden stråle.
Glow Face Palette, Gold fra Dior. 365 kr.
2. Dup lidt på kindbenene og langs næseryggen for en lækker “dewy” effekt på huden. Magic Luminixer fra RMS Beauty. 289 kr.
3. Denne concealerpalette er perfekt, hvis du vil dække ujævnheder i huden og lave det perfekte farvematch. Bland farverne efter behov og juster selv, hvor meget dækning, du har brug for. Studio Fix Conceal and Correct, Light fra Mac. 360 kr.

For at få dette look er det alfa omega med en gennemfugtet hud. Denne creme er fantastisk til at binde og bevare fugten i huden.

Water Drench Hyaluronic Cloud Cream fra Peter Thomas Roth. 455 kr.

5. Miljøvenlig til fingerspidserne

Skønhedsindustrien har i den grad fokus på naturlige ingredienser og på at producere produkter, som er skånsomme mod mennesker og miljø. Også flere og flere neglelakbrands vælger at gå den naturlige vej. Nyeste skud på stammen er franske Yves Rocher, som netop har relanceret neglelakker i en grønnere udgave.

1. L’Oxygéné Nail Lacquer, Blackberry, Nailberry. 165 kr.
2. Natural Nail Wear, Black Moon, Nailkind hos Normal. 36 kr.
3. Le Vernis Go Green neglelakkerne er veganske og baseret på ingredienser, der har deres oprindelse i en vegetabilsk biomasse fra bl.a. roe, sukkerrør eller træ. Både holdbarhed, dækkeevne og glans er som en traditionel neglelak. Le Vernis Go Green, Noir Ebene fra Yves Rocher. 89 kr.

Husk underlak, når du bruger neglelak, for at undgå, at dine negle bliver misfarvede.
Silke Grane, er GO Beautys makeupekspert og giver dig sæsonens største makeuptendenser i magasinet og her på gobeauty.dk. Silke Grane har arbejdet med beauty de sidste 20 år – både som makeupartist, skønhedsjournalist, skønhedsekspert og senest som blogger og Influencer for den lidt mere modne kvinde. beautybysilke.dk kan du følge med i Silkes hverdag og tanker, hvor hun tester produkter. 

Silkes 3 favoritter

1. DELIKAT OG LET
Den klassiske Coco Mademoiselle ernu kommet i en lettere duftvariant. Duften er den samme med frisk citrus, krydret patchouli og varme trænoter, men Coco Mademoiselle L’Eau Privée er blot mere blød og let – og ifølge Chanel perfekt tilnatten. Jeg synes nu også, at det er en skøn og sofistikeret duft til dagen. Coco Mademoiselle L’eau Privée spray. 50 ml, 645 kr.

2. NATURLIGT UDSEENDE
Der er kommet nye makeupbørster fraThe Body Shop, som jeg er vild med. Specielt denne Fresh Nude Foundation Brush, som hjælper med at arbejde min foundation ind i huden, så den ser let og naturlig ud. Og så er det jo bare et ekstra plus, at skaftet er af bæredygtigt bambustræ, og at de bløde hår selvfølgelig er syntetiske.
Fresh Nude Foundation Brush fra The Body Shop. 145 kr.

3. HOLDBAR MAKEUP
Jeg blev så glad, da jeg så, at den legendariske Setting Spray fra Urban Decay er kommet i en udgave, der giver glød til huden. Det betyder, at huden får glød og ser frisk ud, hvilket passer godt til min modne hud frem for det matte look. All Nighter Ultra Glow Setting Spray indeholder hyaluronsyre og agave, der begge tilfører masser af fugt. Makeup Setting Spray Ultra Glow fra Urban Decay. 320 kr.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.