5 vinterfavoritter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vintermånederne behøver hverken at betyde tør eller grå, trist hud – i hvert fald ikke, hvis vi kigger nærmere på disse fem nyheder. De skaber en sund, smuk hud med masser af glød og glans på hver deres måde.

Giv din hud masser af fugt og pleje

Trænger din hud til fugt, næring, glød eller bare god pleje? Så giver vi dig her spændende nyheder, som kan dække netop alle disse behov.

1. Din nye 100% naturlige deostick

Når man hører om en naturlig deodorant, kan man hurtig blive skeptisk. Det var vi også – lige indtil vi havde prøvet den. Greenborn er en naturlig deodorant, der hverken indeholder aluminium, natron eller kaolin. Deostick’en smelter nemt og hurtigt sammen med huden uden at plette tøjet. Holder din hud frisk og tør i mere end 12 timer – selv på en travl dag på jobbet eller under en hård træning.
Greenborn er desuden dermatologisk testede, COSMOS-certificerede, veganske samt glutenfri og siger selv; NO STAINS. NO DOUBTS. NO BULLSHIT.

Greenborn findes i 5 forskellige duftvarianter. Vi har prøvet Better Sweet, som har syrlige og friske noter fra Litsea Cubeba, citron, ingefær og en smule abrikos giver et forfriskende løft.

Kan købes i udvalgte butikker og webshops:

Greenborn Deo Stick. 50 g. 159 kr.


 

2. Giv din hud et fugtboost

Sin hud i disse måneder kan føles både tør og mangler den dér lækre glød. Beauté Pacifiques nye Vitamin C Glow Serum giver din hud et mere glat og ensartet udseende samtidig med at hudens produktion af kollagen stimuleres og hudbarrieren styrkes.

Med to stabiliserede varianter af C vitamin, en vandopløselig og en fedtopløselig, får du både en straks effekt og en reservoireeffekt, hvor et depot af C-vitamin langsomt frigives over tid. Desuden har den en kraftig antioxidativ effekt og reducerer hudskader forårsaget af oxidativt stress, samtidigt med at hudens produktion af kollagen stimuleres, så hudens barrierer styrkes og huden fremstår mere ensartet og glat.

Beauté Pacifiques Vitamin C Glow Serum. 30 ml. 325 kr.


 

3. Få strålende hud

Disse peel pads fra Skinbetter er helt fantastiske og får din hud til at stråle. Disse eksfolierende peel pads har et patenteret trippelsyreformel bestående af mælke-, glykol- og salicylsyre samt den patenterede AlphaRet-teknologi, der med det samme giver en jævnere, blødere og mere smidig hud. Mælkesyren eksfolierer huden og virker fugtende. Glykolsyren eksfolierer huden og Salicylsyren renser og fjerner døde hudceller samt modvirker tilstoppede porer.

Brug den over ansigt og hals om aftenen efter afrensning. Gerne 2 gange om ugen for optimal resultat, men aldrig to dage i træk.

Skinbetter AlphaRet Exfolierende peel pads. 30 stk. 1.199 kr.


 

4. SOS til tør vinterhud

Vi tør godt vædde på at du også kender det at huden er bare knastør i vintermånederne, og kan føles lidt som om at den er et nummer mindre… og til tider også irriteret og klør! Derfor vil vi anbefale Skin Relief Moisturising Lotion, der er klinisk bevist til at fugte, berolige og beskytte meget tør hud. Formlen der bl.a. indeholder præbiotisk tredobbelt havrekompleks med både havregryn, havreekstrakt og havreolie, lindrer og fugter meget tør og irriteret hud samt hjælper med at forbedre balancen i hudens naturlige mikrobiom. Det gør huden modstandsdygtig og genoprette hudens naturlige barriere og som vil se sund ud allerede fra første gang du bruger cremen.

Vidste du…? I flere generationer er havren brugt i hudpleje, på grund af dens lindrende og nærende effekt på huden.

Aveeno body lotion Skin Relief. 300 ml. 125 kr.


 

5. Er du også lidt vintertræt?

Hvis de mørke måneder gør dig vintertræt, så kan vi anbefale LongoVital B-komplet med alle 8 B-vitaminger og ølgær. Tabletterne mindsker træthed, giver en bedre søvn og psykisk balance. Med en enkelt tablet om dagen dækker du dit daglige behov for B-vitaminer, der har betydning for alt fra hud, hår og negle til dit nervesystem, kredsløb samt stofskifte.

Vidste du…? B12, B6, B2 og B3 bidrager til at mindske træthed og udmattele, mens B7, som også kaldes ’skønhedsvitaminet’, bidrager til en normal hjertefunktion, mens B5 bidrager til et normalt energistofskifte og en normal mental ydeevne. B9 bidrager til normal psykologisk funktion.

Tabletterne er også velegnet til vegatarer, som kun spiser lidt æg og mejeriprodukter samt til veganere, da de ikke indeholder nogen animalske ingredienser.

LongoVital B-Komplet. 180 tabletter. 149,95 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.