Overvejer du også nye bryster?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Brystforstørrelse er en af verdens mest efterspurgte kosmetiske operationer, og tallene for brystoperationer bevæger sig kun opad. Det kræver tillid til kirurg, klinik og metode. Estetikcentrum i Malmø følger patienten fra start til slut og benytter teknikker, der sikrer det mest sikre og skånsomme resultat.

Det handler om at være TRYG

Det er 62 år siden, den første kvinde lagde sig under kniven for at få foretaget en brystforstørrende operation med silikoneimplantater og dermed banede vejen for verdens næstmest efterspurgte kosmetiske indgreb. Alene i Danmark overvejer mere end 220.000 danske kvinder mellem 18 og 69 år at få foretaget en brystforstørrelse, viser en undersøgelse fra 2019.

”Det er et marked, der vokser enormt meget. Det skyldes, at det ikke længere tabu, at man vil forbedre udseendet af sine bryster, hvis de hænger eller mister volumen, f.eks. efter en fødsel,” siger Dr. Ali Bagher, overlæge, plastikkirurg og grundlægger af Estetikcentrum.

Klinikken i centrum af Malmø udfører årligt mere end 2000 brystoperationer og er en af Skandinaviens førende klinikker for plastikkirurgi.

”De operationer, vi udfører flest af, er brystforstørrelser, brystløft og brystreduktioner. Vi kan løfte, gøre større og gøre mindre. Med andre ord kan vi skabe det bryst, som kvinder ønsker og måske altid har drømt om,” siger Dr. Ali Bagher.

Tryghed fra start til slut

Der opstår mange spørgsmål, når man overvejer en brystoperation. Hvilken metode er mest sikker, hvad holder bedst– og hvor længe skal jeg regne med at være sygemeldt?

Hos Estetikcentrum prioriteres patientens tryghed og sikkerhed fra start til slut,

“Vi tilbyder omfattende opfølgning både før og efter operationen samt en personlig kirurg, som patienten kan kontakte døgnet rundt,” understreger Dr. Ali Bagher. “Vores mål er at sikre, at patienten føler sig informeret og tryg gennem hele forløbet.”

Det indebærer også indledende onlinekonsultationer fra første kontakt samt 3-4 follow up konsultationer efter operationen. Med et stigende antal danske patienter betyder det også, at man ikke skal tage turen over sundet, men kan få en onlinekonsultation, hvornår man end ønsker det.

På Estetikcentrum møder du erfarne og talentfulde eksperter inden for plastikkirurgi.

Patienter fra ung til ældre

Der er flere årsager til, at efterspørgslen på brystoperationer ser ud, som den gør, forklarer Dr. Ali Bagher. Nogle vil gerne genskabe fylde efter amning, nogle har altid drømt om større bryster, mens andre ønsker at ændre brysternes oprindelige form eller skabe større symmetri.

”Vores patienter er typisk unge kvinder med små bryster, der vil have en normal størrelse bryster eller en smule større, eller kvinder, der efter en fødsel eller vægttab ønsker at få genskabt volumen i brysterne. Andre igen har uens bryster og vil have et mere symmetrisk udseende,” siger Dr. Ali Bagher og tilføjer, at det naturligvis også kan dreje sig om kvinder, der efter en masektomi skal have rekonstrueret deres bryster.

Solid erfaring giver bedst vejledning

Og hvor starter man, når først man har besluttet sig for at gøre noget ved de trætte bryster? Hvor store skal de være? Hvilken form skal jeg vælge? Her handler det om at lægge sig i komplet trygge hænder hos de erfarne kirurger, understreger Dr. Ali Bagher.

”Vores kiruger har meget lang erfaring med brystoperationer, særligt med implantater. Vi ved, hvordan en brystforstørrelse påvirker dine kropsproportioner og hvordan, man opnår det mest naturlige resultat efter en brystforstørrende operation med implantat,” forklarer Dr. Ali Bagher.

Er der noget, kirurgen ikke kan ændre, er det nemlig vores anatomi. Og det er den, der bestemmer, hvor store bryster, vi kan få, og hvordan de vil komme til at se ud.

”Under konsultationen med kirurgen får du vejledning om, hvilke brystimplantater, der passer til dig, og vi forklarer meget nøje om de forskellige typer af implantater – inklusive fordele og ulemper,” siger Dr. Ali Bagher.

Ny teknologi – bedre resultater

Tal indikerer, at omkring 300.000 danske kvinder i dag har silikone i deres bryster, og det skyldes ikke mindst, at det er både nemmere og sikrere at få foretaget en brystforstørrelse med brystimplantater end det var for bare 5-10 år siden.

Tidligere brugte man implantater med flydende silikone, som føltes naturlige og skabte gode resultater. Men gik der hul i skallen på implantatet, ville det flydende silikone løbe ud i kroppen. Derfor bruger man i dag skærefaste silikoneimplantater, hvor skal og indhold fortsat er lavet af silikone, men skulle der gå hul på implantatet, bliver silikoneindholdet i skallen.

Implantater kan i dag opdeles i to kategorier: Rund eller dråbeformet. Det dråbeformede implantat har en mere naturlig form, minder et rundt implantat om en afskåret bold og er helt symmetrisk. Det giver mere fylde foroven end et naturligt bryst og vil derfor strutte mere.

De fleste patienter vælger et dråbeformet implantat, der giver en naturlig form, påpeger Dr. Ali Bagher.

Tiden, hvor stor var størst, er ovre, og tendensen tilsiger en bryster, der passer til vores krop.

Kvinde 21 år gammel, Mentor runde implantater 230 cc.

Kvinde 53 år gammel, Mentor dråbeformede implantater 390 cc.

Sikre og skånsomme teknikker

Med en samlet kirurgisk erfaring på 30-40 år, hvoraf fire kirurger specialiserer sig i brystkirurgi, har Estetikcentrum udviklet deres egne avancerede teknikker for at skabe højest muligt tryghed for patienten. Teknikkerne omfatter brystforstørrelser med implantater såvel som med eget fedt.

“Ved implantater placerer vi snittet under i brystvævet, hvilket er meget sikker teknik, der giver minimale ar. Kirurgerne syr i flere lag, herunder med PDS-tråde under huden, hvilket reducerer spændingen i huden og giver en finere heling,” forklarer Dr. Ali Bagher.

Brystforstørrelse med eget fedt, og altså uden brug af implantater, er en mere naturlig metode, der har vundet indpas over de senere år. Metoden er mere permanent og kan bruges til at udligne størrelsen på asymmetriske bryster.

Ved at anvende avanceret udstyr såsom water-assisted fedtsugning (Body-Jet) sikrer Estetikcentrum, at så mange fedtceller som muligt overlever og er levedygtige til at blive omplaceret. Det resulterer i mindre synlige ar og mindre risiko for komplikationer. Ved brystforstørrelse med kroppens eget fedt er arrene mindre end ved brug af implantater, ofte så små som 2-4 mm.

I trygge hænder hele vejen

Estetikcentrum er ved din side hele vejen fra konsultation til slutkontrol:

  • Gratis anden konsultation
  • Egen sygeplejerske under dit ophold på klinikken
  • Ubegrænsede gratis efterkontroller indtil slutkontrol
  • Vagtnummer til kirurg efter operationen
  • Altid adgang til besøg hos sygeplejerske eller kirurg ved behov
  • Tryghedsgaranti
  • Ansvarsforsikring

KAMPAGNE

Brystforstørrelse på Estetikcentrum, der er en af Sveriges førende klinikker.
SPECIALPRIS: 26.900,- DKK. Læs mere her >>
Share.

About Author

Comments are closed.