Alt du skal vide om lymfedrænerende ansigtsmassage

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sundhedstrenden og den hypede lymfedrænage er kendt for, at udskille affaldsstoffer og booste hudens sundhed – men hvordan gør man?

Der er flere gode grunde til at lymfedrænage massage hitter, på de sociale medier

Følger du med på de sociale medier, vil du på instagram og TikTok kunne følge både professionelle behandlere, skønhedsentusiaster og kendte kvinder som Selena Gomez og Hailey Biebers begejstring, over de mange gode effekter og resultater, der følger med når man laver en lymfedrænage-massage i ansigtet på sig selv. Lymfedrænage er en form for blid massage, som sætter gang i lymfesystemet så affaldsstofferne fjernes fra vævet. Når massagen udføres rigtigt, er det en fantastisk metode til at få bugt på hævede øjenomgivelser og kedelig hud, der trænger til et boost.
Men hvordan udfører man massagen? Kan man selv gøre det derhjemme og lever den op til hypen? Det kigger vi nærmere på her…

Hvordan fungerer lymfedrænerende massage?

For at forstå lymfedrænerende massage, er det vigtigt at man forstår hvilken funktion lymfesystemet har for kroppen. Lymfesystemet fungerer som et sanitetssystem ved at udskille det ‘affald’ som kroppen helt naturligt producerer eller andre ting, der kan invadere kroppen som bakterier og andre affaldsstoffer. Flere hudplejespecialister og skønhedsentusiaster hævder at drænerende massage, ud over at reducere hævelse og hudirritation, kan være nyttigt i bekæmpelsen af hudplejeproblemer som akne og eksem. Flere udenlandske undersøgelser tyder på, at lymfedrænerende ansigtsmassage kan forbedre udseendet af aldrende hud.

Hvis du gerne vil prøve det af, kan det anbefales at bestille en ansigtsbehandling hos en kosmetolog, der udfører denne type behandling. Du kan slå det op online eller ringe til din lokale kosmetolog og forhøre dig om dine muligheder. Mange kosmetologer forhandler også ansigtsruller eller gua sha som er de primære skønheds gadgets man bruger til at udføre massagen derhjemme, det skal lige siges, at man også sagtens bare kan bruge hænderne. Udover at være utrolig behageligt, så vil du også allerede efter første behandling kunne se en forskel på din hud.

Hvordan udføre man massagen derhjemme?

Der er forskel på teknikkerne og det anbefales at man starter med de mere simple øvelser, så man udføre dem korrekt. Når du først har lært at mestre teknikkerne, så er det fantastisk og behagelig at implementere i dine daglige hudplejerutiner, gerne et par gange om ugen for at opnå den optimale effekt. Har du meget sensitiv hud eller akne, så er det vigtigt at udføre massagen rigtig for ikke at irritere huden yderligere, få eventuelt din kosmetolog til at vise dig hvordan du gør, eller søg hjælp via de mange professionelle behandlere rundt i verden der har lavet videoer online, hvor du bliver guidet igennem de forskellige teknikker trin for trin.

Når du arbejder med en ansigtsrulle, hænderne eller en gua sha øges blodcirkulationen, hvilket tilfører cellerne mere blod og ilt. Man masserer med udadgående lette strøg for at sætte gang i en lymfedrænage. Få inspiration til de forskellige massageteknikker med gua sha og ansigtsrulle HER >>

Teknikken arbejder på at rense huden for ophobede affaldsstoffer, øger blodgennemstrømningen så man får mere glød og glans, mindsker spændinger i ansigtet, mindsker tørhedslinjer og rynker og giver en mere sund og ungdommelig hud.
Du kan se massageteknikken som en helt naturlig rensning af kroppens eget filter. Lymfesystemet holder sig i gang ved hjælp af både muskler og åndedræt. Du kan hjælpe rensningsprocessen på vej, ved at bevæge dig og trække vejret helt ned i maven.

TIP! Har du poser under øjnene, kan det anbefales at lægge din ansigtsrulle i køleskabet. Den kølende effekt føles forfriskende og får poserne til at forsvinde eller i hvert fald synes mindre hævet.

Find en behandler i nærheden af dig og få den rigtige vejledning og ekspertise. KLIK HER >>

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.