Fordele ved en oxygenbehandling

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det kan være svært at finde rundt i junglen af skønhedsbehandlinger. Hvad er forskellen og hvad virker? Bliv klogere på oxygenbehandling.

Oxygen ansigtsbehandling giver en strålende glød

Jagten på den perfekte smukke hud kan være lang. Udbuddet af skønhedsbehandlinger, der lover gode resultater kan være svær at finde rundt i. Nogle starter blidt ud med en ansigtsbehandling hvor andre hurtigere i processen tyer til injektionsbehandlinger eller kirurgi i jagten på smuk hud uden for mange rynker og linjer.
Er man ikke til sidste nævnte kan apparater, der arbejder på huden optimerer dine resultater, og her kan man med fordel prøve en oxygenbehandling. Oxygenbehandling, oxygenlift eller Madonna-behandling – populær behandling har mange navne og det har den fået, fordi den virker.

Hvad er en oxygenbehandling?

For at blive klogere på hvilke resultater en oxygenbehandling kan levere, så er det en fordel at vide hvad behandlingen rent faktisk gør. Når man booker en oxygenbehandling hos en kosmetolog, kan man bestille en oxygenbehandling i forbindelse med en anden ansigtsbehandlingbehandling eller man kan booke den som en enkeltstående behandling.
Behandlingen har igennem mange år været en eftertragtet behandling, hvor man øjeblikkeligt ser et resultat på huden. Der arbejdes med et apparat, som anvender 90% komprimeret ilt, der med et højt tryk indsluser de aktive produkter og ingredienser ned i det yderste lag af huden. Behandlingen gør at serummet kommer dybere ned i huden, og arbejder samtidig på at hudens celler boostes. Behandlingen føles rigtig behageligt og mærkes mest af alt som et let og forfriskende pust på huden. 

Hvilke resultater kan man forvente efter oxygenbehandling?

Behandlingen giver øjeblikkelige resultater og man kan med det samme se at huden bliver mere frisk, glat og boostet at se på. Hudens fugtbalance bliver genoprettet og man får langt mere glød og glans. Den populære behandling har fået sit navn efter den er blevet benyttet af flere kendte kvinder inden de skulle på den røde løber bla. Madonna.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Man kan booke behandlingen enkeltvis hvis man trænger til et boost inden man skal til fest, jobsamtale eller på dat. Man kan også booke behandlingen som et kurforløb, for at opnå bedre og mere holdbare resultater.

Booke en tid til oxygenbehandling på en klinik i nærheden af dig.
KLIK HER OG SE KLINIKKER I DANMARK, DER TILBYDER BEHANDLINGEN >>

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.