Nyt

Byd velkommen til den nye grønne oase

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

NATURLI’ åbner i dag kl. 13 sin første butik med et kæmpe udvalg af produkter der alle er 100% plantebaseret, skal du med?

NATURLI’ åbner i dag sin første butik!

Hvilket vegetariske produkt er dit favourite produkt? Mange af os har efterhånden stiftet bekendskab med nogle af de mange vegetariske produkter der er kommet på markedet, og der er ingen tvivl om at det er en trend der er kommet for at blive.
Plantebevægelsen er en del af Naturli’, der siden 1988 har bidraget til verden med plantebaserede drikke og fødevarer. Alle produkterne fra Naturli’ er 100% plantebaseret og sortimentet indeholder ca. 45 produkter.              I den nye butik vil du kunne finde alt fra havredrik, risdrik, soyadrik, soyadrik m/kakao, mandeldrik, kokosdrik, forskellige færdigretter, pålæg, smoothies, hummus, smørbar og de nye NATURLI hakket produkter.
Personalet vil stå klar og møde dig til en dialog om fremtidens fødevarer over en latte på havremælk. Her har du muligheden for at finde inspiration, teste nogle af de mange produkter og finde nye favoritter i det store sortiment.
Butikken åbner kl. 13 og ligger i Saxogade 92 på Vesterbro i København.
Butikkens åbningstider vil fremover være: mandag-lørdag kl.13-19, lukket onsdag og søndag
Læs meget mere om produkterne her >>
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte 7-Eleven og kiosker i hele landet eller lige HER >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar