Dansk og 100% økologisk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er en meget erfaren beautykvinde og produktudvikler, der står bag det nye danske no-fuss brand, Xellence. Hvis du elsker at bade dig i fyldstoffer og krads kemi, behøver du ikke læse med, men hvis du som rigtig mange andre, elsker enkelthed, renhed, økologi og effektive produkter, skal du kende Xellence og kvinden bag serien, Flora Nasab.

Mere effekt mindre kemi

Xellence-produktserien er nok den mest minimalistisk, vi længe har set, og den består af tre typer produkter: problemløsende (Visible Change), plejende (Harmony) og beskyttende (Shield).
Hvert eneste produkt er udviklet med et bestemt formål for øje; nemlig at gøre det nemt at pleje og beskytte huden samt afhjælpe hudproblemer, og det kræver sin ekspertise at nå frem til så enkle samtidig meget effektive formler. Men netop ekspertise har Flora Nasab, der som kemiingeniør med mere end 17 års erfaring som produktudvikler, heraf 12 år i kosmetikbranchen, har stået bag flere kendte og patenterede danske produkter.
Flora, der er født i Iran, men har levet hele sit voksne liv i Danmark, har arbejdet med alle aspekter af skønhedsprodukter, lige fra forskning, produktudvikling, kvalitetssikring og produktion til at tage sig af den relevante lovgivning omkring kosmetikprodukter.
Herudover har Flora arbejdet som kvalitetskonsulent for de stor medicinale virksomheder i adskillige år. Xellence er en effektiv hudplejeserie der ligger indenfor kategorien derma – kosmetik- eller ’Cosmeceuticauls’. Ved derma-kosmetik forstås at produkterne altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger tæt på grænsen mellem kosmetik og lægemidler.
”Som produktudvikler og almindelig forbruger mener jeg, at mange af de produkter, vi smører på vores hud, indeholder unødige ingredienser eller ineffektive mængder af aktive ingredienser – ingredienser, som kan gøre mere skade end gavn eller ikke har nogen effekt på huden”, siger Flora, der derfor i efteråret 2012 gik i gang med at udvikle Xellence som koncept og brand med det formål at skabe en ren hudplejeserie, som kunne leve op til hendes visioner om eksklusivitet, lækkerhed, mere effekt, mindre kemi.
xellence-skincare
Xellence Skincare produkter.
Undervejs er de i alt ni produkter blevet testet på et stort testpanel, i et laboratorium og Flora selv har også testet hvert eneste produkt for at sikre, så det ikke blot lever op til myndighedernes krav, men også til den kvalitetsoplevelse, forbrugerne fortjener at få.

100% økologiske

Xellence produkter kan bruges af alle, kvinder, mænd og børn, og flere af produkterne har multifunktionelle egenskaber. Det er et professionelt allergivenlig hudplejebrand uden hormonforstyrrende ingredienser og uden parfume, farvestoffer, konserveringsmidler, mineralske eller æteriske olier. De tre bærende olier er 100% økologiske, certificeret af NATRUE, hvilket giver en garanti for produkterne er af yderst højest kvalitet uden tilsætning af unødige kemikalier.

De tre A’er

Argan, Almond, Apricot – er de tre certificerede olier, der kan en masse fra naturens side. Arganolie har sammenlignet med andre vegetabilske olier, et ekstremt højt indehold af E-vitamin og squalene, som hjælper med cellefornyelse. Den kan bruges som serum men også til at reparere tørt og skadet hår.
Almond (mandel) virker lindrende, fugtgivende og beskyttende, da den indeholder høje koncentrationer af A-, B- og E-vitamin samt et højt indhold af den fugtbevarende aminosyre arginine. Kan mildne/lindre udslæt og udbrud, regulere pH i hovedbunden og anvendes på intim områder. Abricot (abrikoskerneolie) er rig på A-vitamin, som styrker cellefornyelsen, og E-vitamin, som beskytter mod skader forårsaget af frie radikaler. Et højt indhold af essentielle fedtsyrer (omega-3, omega-6 og omega-9) øger, i kombination med det høje vitaminindhold, hudens elasticitet. Kan også bruges til at rense makeup af med og til massage af ansigt og krop.


flora-nasab-xellenceLidt om Flora…
Som kemiingeniør med mere end 17 års erfaring som produktudvikler, heraf 12 års erfaring i kosmetikbranchen, har Flora Nasab stået bag flere kendte og patenterede danske produkter. Floras arbejde har omfattet alt fra forskning, produktudvikling, kvalitetssikring og produktion til at tage sig af den relevante lovgivning omkring kosmetikprodukter. Derudover har hun arbejdet i en del år som kvalitetskonsulent for flere store, kendte medicinalvirksomheder.
 


FIND HER KLINIK, DER FORHANDLER XELLENCE:
>> KLINIKKER I HELE LANDET  indtast postnummer eller by

Du kan læse mere om produkterne her >>

Share.

About Author

Efterlad et svar