Hvad er forskellen på en skintonic og en toner?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bruger du din skintonic eller toner korrekt? Det kan nogen gange være svært at holde styr på hvornår og i hvilken rækkefølge man skal bruge sine hudplejeprodukter. Men hvornår i dine rutiner skal du bruge produktet og hvorfor er det effektivt. Få svaret her…

Bruger du skintonic eller toner?

Som udgangspunkt er en skintonic og en toner det samme. De forskellige brands vælger blot at bruge den betegnelse de bedst kan lide. Ingredienserne og fokus varierer fra brand til brand og derfor er det, som ved valg af f.eks. dagcreme og rens, også vigtigt at bruge den rigtige toner.

Hvad er skintonic godt for?

Ingredienslisten varierer men mange skintonics indeholder både effektive, rensende, fugtgivende og beroligende ingredienser, som vil give dig en renere hud med en mere intakt sund hudbarriere.

Hvornår i sine hudplejerutiner skal man bruge en skintonic?

Du bruger din toner efter du har renset dit ansigt. Når du har vasket dit ansigt, kommer du din toner på to vatrondeller og dupper produktet på huden. En toner er lavet til at fjerne overskydende kalk fra vandet samt rense og forbedre hudens struktur. Efter du har brugt din toner, påfører du dit serum efterfulgt af dagcreme og afslutter gernemed solbeskyttelse oven på din dagcreme.

Udtørrer skintonic huden?

Som udgangspunkt er svaret nej! Det skal dog alligevel nævnes at man kan finde nogle skintonics, der indeholder høje koncentrationer af alkohol, og derfor kan virke udtørrende på huden. Gode rutiner og en god vejledning er afgørende for en sund hud i balance, det samme gør sig gældende når du bruger skintonic.
En toner kan være et fantastisk og ikke mindst vigtigt trin i dine hudplejerutiner, da den hjælper til at genoprette hudens pH-værdi og kan skabe en hud i balance.

3 gode produktanbefalinger

Vi har udvalgt tre forskellige skintonics til hver sin hudtype;

1. Perfekt til den sensitive hud

Denne skintonic fra La Roche-Posay renser huden mildt og efterlader den mere opfrisket og beroliget. Indeholder IKKE alkohol (ethanol).

La Roche-Posay Physiologique Soothing 200 ml. 144,95 kr.

2. Perfekt til dig med uren hud

Denne toner fra Ole Henriksen indeholder en kraftfuld blanding af salicylsyre, mælkesyre og glykolsyre, der løsner og fjerner døde hudceller fra hudens overflere. Samtidig renser den porerne i dybden, absorberer overskydende talg og forfiner porerne. Du kan opleve at huden kommer mere i balance samt virke frisk, klar og strålende.

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner. 190 ml. 245 kr.

3. Perfekt mod pigmentering

Denne lotion fra Biologique Recherche indeholder en kombination af AHA, BHA og PHA, der fungerer som en kemisk eksfoliering. Derudover er den spækket med antioxidanter og lysnende ingredienser, som hjælper med at regulere melaninsyntesen og giver en mere jævn hudtone.
P50 fornyer forsigtigt huden i løbet af 50 dage. ‘P’ står for Peeling og ’50’ står for 50 dage – hvilket repræsenterer ca. to epidermale cyklusser (2×25 dage) , hvor huden har fornyet sig selv to gange. Derfor kan du først vurdere resultatet af lotion P50 serien efter minimum 50 dage.

Biologique Recherches Lotion P50 PIGM 400. 150 ml. 500 kr.

>> Har du brug for hjælp til dine daglige hudplejerutiner?
Book en tid til en hudanalyse eller ansigtsbehandling på en klinik i nærheden af dig på BOOK DIG SKØN <<

Share.

About Author

Comments are closed.