Derfor anbefales det, at få en ansigtsbehandling hver 4-6 uge

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvis ikke du allerede har været i kyndige hænder hos en professionel kosmetolog, er der her flere gode grunde til at aflægge et besøg.

Din vej til en sund og smuk hud

Du kan nå rigtig langt i jagten mod en sund og smuk hud med gode hjemmeplejerutiner, men en professionel skræddersyet ansigtsbehandling kan gøre underværker. Faktisk anbefales det, at man kommer en tur i hænderne hos en kosmetolog en gang hver 4-6 uge, hvis man vil opnå det optimale resultat.
Behovet for en ansigtsbehandling kan variere, men lige meget hvilken hudtilstand der arbejdes på vil gode hjemmeplejerutiner i samspil med en professionel ansigtsbehandling, give de bedste resultater.

5 gode grunde til at få en ansigtsbehandling:

1. Forebyg

Ved at komme til ansigtsbehandling med jævne mellemrum kan du sammen med din professionelle kosmetolog følge din huds udvikling og ved derfor om der skal ændres i behandlingstype eller hjemmeplejeprodukter og rutiner under forløbet. Undgå fejl diagnosticering og kom godt fra start med hjælp fra professionel vejledning.

2. Boost

Massage der for det meste er en del af en ansigtsbehandling, sætter gang i blodcirkulationen og træner ansigtsmusklerne, så huden bliver mere spændstig og får en sund og smuk glød. Massage giver en følelse af ro og velvære. Ved at fokusere mere på sig selv, og tillade nogle øjeblikke som kun er dedikeret til DIG, mindsker du chancerne for stress.

3. Minimer urenheder

Døjer du med urenheder, vil kontinuerlig udrensning af huden mindske urenheder og give en mere jævn hud, med en sundere og bedre hudtilstand. Ved at få en professionel til at rense ud i huden med specielle teknikker, undgår du også at ødelægge huden, ved selv at forsøge dig med selvlærte teknikker. Er du for hård ved huden, kan du få både ar og skade de små ydere liggende blodkar, som vil ses i form af blodkarsprængninger.

4. Dybere og mere effektivt

Der arbejdes mere i dybden. En professionel kosmetolog må arbejde med mere effektive og stærkere produkter, end dem du selv kan købe til hjemmeplejebrug. Dette giver et mere effektivt resultat på kortere tid.

5. Gode rutiner

Du sikrer at det rent faktisk bliver gjort, og huden får de bedste forudsætninger for at holde sig boostet, hydreret, ren og spændstig. Book næste tid efter endt behandling. Det er den bedste måde at den ene dag ikke tager den anden, og der går for lang tid imellem behandlingerne.

VIDSTE DU! Selvom du ikke umiddelbart har en ”problemhud” vil en ansigtsbehandling hver 4-6 måned hjælpe med at holde problemer væk som urenheder, pigmentering og dybe rynker.
Share.

About Author

Comments are closed.