Er du med på Barbie trenden?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pink og lyserød i lange baner, både når det kommer til tøj men også når det kommer til negle. Er du med på den nye Barbie trend?

Kom med på den populære Barbie trend

“I’m a barbie girl, in a barbie world”, teksten kender vi fra det store hit fra danske Aqua, der slog igennem med nummeret tilbage i 1997. Imens Margot Robbie og Ryan Gosling indspiller den nye Barbie film, som udkommer i juli 2023, kan vi hoppe med på den pink trend der ofte forbindes med Barbie.

På de sociale medier kan man se lyserøde og pink outfits i stribevis. Den pink trend har også fundet vejen til neglene. Er du klar til at hoppe med på moden?
Flere af de store influencere og kendte Hollywoodstjerner viser allerede de lyserøde og pink negle frem i forskellige former, længder og nuancer.

Skal du starte stille og roligt ud, kan du lægge en lyserød neglelak. Men vil du med på den populære catwalk trend skal du ikke holde dig tilbage, men gå all in på den skønne pink farve.

Artiklen fortsætter under billedet…

På den røde løber i år har du kunne spotte store stjerner som Gigi Hadid, Anne Hathaway, Elsa Hosk og Chrissy Teigen, der alle var iklædt smukke pink kjoler der ville passe helt perfekt til matchende pink negle.

Følg også hashtaget @barbiecore på instagram og bliv inspireret af de mange pink og lyserøde looks.
Share.

About Author

Comments are closed.