Derfor skal du eksfoliere dine læber, inden du påfører læbestift

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oplever du at læbestiften ikke lægger sig jævnt på læberne, men i stedet lægger sig som en ru overflade med sprækker? Så er der hjælp at hente.

Skab den bedste base for din læbestift

Som med alt andet makeup, er en god base afgørende for slutresultatet. Det samme gør sig gældende inden du påfører din læbestift. Hvis dine læber er ru og tørre, vil man med det samme se det på din læbestift. At lægge en smuk læbestift virker umiddelbart som et ret nemt arbejde, men det kan snyde. Resultatet kan se fint ud lige når du har lagt læbestiften, men resultatet kort tid efter samt holdbarheden viser hurtigt, at basen ikke var i orden og det vil resultere i en omgang klumpet rod på læberne. Men hvad gør man forkert?
Årstiderne skifter, ferie med solbadning, sygdom og dehydrering, der kan være mange årsager til at man oplever perioder med tørre læber. Fælles for de tørre læber er at du sandsynligvis ikke eksfolierer dine læber, og det er et rigtig godt sted at starte. Flere brands har allerede lanceret en læbeskrub, så det er bare at søge i blandt sine yndlingsmærker. Du behøver dog ikke at gå længere end til dit eget køkken eller badeværelse for at opnå smukke, bløde og kysseklar læber. Her får du vores guide til nemme, billige og effektive metoder til at opnå bløde læber.

Sådan gør du det selv

Det er super nemt og faktisk også lidt sjovt at gøre det selv. Så hvorfor ikke bruge nogle af de ingredienser du allerede har hjemme i køkkenet og på badeværelset, til at lave din egen læbeskrub.

GO Beauty giver dig her 3 nemme måder:

  1. Du kan lave din egen skrubblanding ved at mikse ingredienser som sukker, honning og olie. Sukker eksfolierer læberne, honning virker antiinflammatorisk og olivenolie giver fugt og næring til læberne.
  2. Du kan også tage en vaskeklud, duppe den i olie og massere blidt på læberne så det eksfolierer og efterlader læberne bløde.
  3. Sidste men ikke mindst, kan du afslutte din tandbørstning med at massere børstehovedet blidt på læberne. Det giver samme eksfolierende effekt og man kan øjeblikkeligt mærke og se, at læberne bliver bløde og fri for den døde hud. Afslut med en god læbebalm.

Når du har eksfolieret dine læber, så hjælper det farven og læbestiften til at holde længere og se smukkere og mere ensartet ud. Det er meget lidt sexet med tørre læber, der skaller og rød læbestift oven på kamuflerer ingenting, men gør kun det hele meget værre.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.