Beauty Skin Horsens

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
beauty-skin-horsens-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Hos klinik Beauty Skin Horsens træder man ind i en hyggelig klinik, hvor man får 100% opmærksomhed fra det øjeblik man træder ind af døren. Klinikken ligger på Søndergade i Horsens.

Behandlerne afstemmer klientens forventninger, og kommer med råd og vejledning til hvordan den enkeltes hudtype burde plejes og vedligeholdes bedst.

Hos Beauty Skin er service prioriteret meget højt, og er i konstant udvikling med behandlingsformer og produkter for at holde sig opdateret på alle nye trends og tendenser i branchen. Klinikken forhandler DermaOXY, Neovita og Dr. Baumann. Klinikkens behandlere er specialiseret i ansigtsbehandlinger, og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ansigtet herunder Oxygenlift, Dermalrolling, Diamanslibning og Japansk lifting. Derudover tilbydes Luxuslashes samt dag og aften makeup.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Bellissima
0.00
Sønderbrogade 21
8700 Horsens
Clinique Bellissima er beliggende på Sønderbrogade i hjertet af Horsens og tilbyder alle former for skønhedspleje til mænd og kvinder. Klinikken er åben efter aftale.
·

·
Beauty and Wellness
0.00
Grønlandsvej 1
8700 Horsens
Klinik Beauty and Wellness er beliggende på Grønlandsvej i Horsens og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende. Et besøg hos Beauty and Wellness er en velværeoplevelse for både krop og sjæl.
·

·
Visage Hudplejeklinik Horsens
0.00
Hestedamsgade 11
8700 Horsens
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Det er klinikkens passion at sørge for at du føler dig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik man træder ind af døren på Hestedamsgade i Horsens.
·

·
Clinique Unique
0.00
Kattesund 12A, st. th.
8700 Horsens
Clinique Unique tilbyder ren velvære fra top til tå til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken er beliggende på Kattesund i Horsens og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
7:00 - 14:00
Onsdag
7:00 - 14:00
Torsdag
7:00 - 14:00
Fredag
7:00 - 13:30
Lørdag
7:00 - 11:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author