Fersling Skønhedsklinik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Skønhedsklinik
Find klinikken her
Gammel Kongevej 33A
1610 København V
Åbningstider
Mandag
10:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
Lukket
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
08:00 - 14:00
Søndag
Lukket
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

Louise Fersling, kosmetolog og ejer af Fersling skønhedsklinikken, byder sammen med kosmetolog Sanne Lindblad, velkommen. Louise er uddannet kosmetolog og negleteknikker fra Nordsjællands Kosmetolog Skole i 2005 og har siden arbejdet på en skønhedsklinik på Frederiksberg som kosmetolog og negleteknikker. Louise har flere supplerende kurser inden for både hudpleje og makeup og har negle kurser fra både Danmark og Sverige.

Louise har speciale i at lave gelé negle og har gennem tiden arbejdet med flere mærker indenfor gelé negle. I klinikken arbejder hun nu med behandlinger med CND og Pronails, det flotteste og mest holdbare produkt på markedet i øjeblikket. På klinikken laver Louise altid neglene individuelt efter dit ønske, så neglene bliver, nøjagtig som man ønsker dem. Louise har ligeledes stor erfaring i at hjælpe både mænd og kvinder med at stoppe neglebidning.
Behandler kosmetolog Sanne Lindblad, blev uddannet kosmetolog fra CIDESCO i 2006 i København og har arbejdet på klinik i en del år, samt på hotel som spaterapeut. Sanne er ekspert i og elsker at lave hårfjerning – især brasiliansk, hvor det er vigtigt, at det skal være effektivt, hurtigt og hygiejnisk, samt at du kan føle sig afslappet og godt tilpas samtidig. Sanne har desuden også speciale i ansigtsbehandlinger og har arbejdet med kendte mærker som Murad, Ole Henriksen, Guinot, Kanebo, Rodial, Ling, Yon-ka, Rudolph Care, Dermalogica, Md Formulations.

Sammen tager teamet ofte på kurser for at holde sig opdateret omkring den nyeste forskning omkring huden. Vi bestræber os på at yde en ekstraordinær service, samt lave en individuel behandling med en grundig dybderens men fokuserer også på kost, livsstil, motion, sygdom m.m. udover hudplejen. Målet er, at du som kunde hos Klinik Louise Fersling, føler sig godt tilpas under behandlingen hver gang.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Shifis Skønhedspleje
0.00
Toftegårds Allé 17
2500 Valby
Shifis Skønhedspleje ligger på Toftegårds Alle i Valby. Skønhedsklinikken har ligget i hjertet af Valby siden januar 1998 og er således den ældste hudplejeklinik i Valby.
·

·
Cosmetic Studio
0.00
Gl. Jernbanevej 1
2500 Valby
Cosmetic Studio er en professionel hud- og kropsplejeklinik, der ligger centralt i Valby på Gl. Jernbanevej og som tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Akubehandlingen
0.00
Magnoliavej 17
2000 Frederiksberg
Hos Akubehandlingen på Frederiksberg er man eksperter i akupunktur og dets forskellige anvendelsesmetoder.
·

·
Godt Smil Tandlægerne Frederiksberg
0.00
Roskildevej 37A, 2. sal
2000 Frederiksberg
Godt Smil er en af Danmarks førende tandlægekæder med klinikker i hele landet.
·

·
Cecilie Dam Beauty Academy
0.00
Platanvej 31
1810 Frederiksberg C
Klinik Bargisen Beauty er beliggende på Platanvej på Frederiksberg og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Beauty Concept
0.00
Vesterbrogade 125
1650 København V
Beauty Concept er ejet og drevet af Malene Hagemann. Malene vægter den personlige betjening meget højt og der er fokus på en ærlig, grundig og individuel behandling hvor kunden er i fokus og føler sig forkælet og tryg.
·

·
Åbningstider
Mandag
10:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
Lukket
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
08:00 - 14:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
GoBeuty Booking
Share.

About Author