Thomsen Treatment

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
thomsen-treatment-1
Find klinikken her
Sønderlandsgade 7B
7500 Holstebro
Lidt om klinikken

Kosmetolog og Hudterapi Thomsen Treatment byder mænd og kvinder velkommen i afslappende og skønne omgivelser. Klinikken ejes og drives af Inge Vad Thomasen og er beliggende på Sønderlandsgade i Holstebro og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte ud fra ønsker og hudtilstand. Klinikken forhandler og udfører behandlinger i produkter fra de professionelle hudpleje- og skønhedsmærker; Decleor, iS Clinical og Mineralogie mineral makeup.

Klinikken tilbyder en bred vifte af behandlinger indenfor kosmetologi og hudterapi og her kan nævnes; ansigtsbehandlinger, diamantslibning, pleje af hænder, lakering af negle, vipper og bryn, hårfjerning med voks samt dag-, aften- og brudemakeup.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Lise B Skincare
0.00
Sørvadvej 11
7500 Holstebro
Lise B Skincare er beliggende på Sørvadvej i hjertet af Holstebro og ejes af Lise Bjerrehus Væggemose. Lise er uddannet kosmetolog fra Florida College of Natural Health i USA og har 20 års erfaring både i USA og Danmark.
·

·
Holstebro Skin Care
0.00
Grønsgade 2, 1. sal
7500 Holstebro
Hos klinik Holstebro Skin Care finder du ro, velvære og høj service og der tilbydes alle former for professionelle ansigts- og kropsbehandlinger.
·

·
Bianca Pure Skin
0.00
Sct. Jørgens Bakke 17
7500 Holstebro
Klinik Bianca Pure Skin tilbyder et bredt udvalg af forskellige wellness behandlinger. Klinikken ligger placeret på Sct. Jørgens Bakke i hjertet af Holstebro.
·

·
LH Beauty Maker
0.00
Nørregade 53, 1. sal
7500 Holstebro
Klinik LH Beauty Maker ligger på Nørregade i Holstebro og her er kunden altid i fokus. Klinikken tilbyder en bred vifte af skønheds behandlinger til mænd, kvinder, par, venner, veninder samt teenagere.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
7:00 - 14:00
Onsdag
11:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 15:00
Fredag
7:00 - 13:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author