Le Unique Clinique

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
le-unique-clinique-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Le Unique Clinique ejes af Karin Berg Hendriksen. Klinikken er beliggende på Bredegade i Slagelse og tilbyder et bredt udvalg af professionelle skønhedsbehandlinger til ham og hende.

Le Unique Clinique er blevet godkendt til at være et Medex-Institut, hvilket indebærer at alle Medex produkter forhandles. Dette betyder samtidig at du som kunde i Korsør, Skælskør og Slagelse området har nemmere ved at finde de eftertragtede produkter. For at blive Medex-Institut kræver det at man har gennemgået en række af produkt- og behandlingskurser med det formål at kunne tilbyde kvalificeret og professionel information omkring de enkelte produkter og den samlede virkning.

Klinikken tilbyder ansigtsbehandlinger, fiskespa, massage, behandling af hænder og fødder, gelé negle, makeup, farvning af vipper og bryn, voksbehandlinger samt Akunova, der bruges til vægttab og smertelindring.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Skønheden Aphrodite
0.00
Bredegade 1
4200 Slagelse
Klinik Skønheden Aphrodite er beliggende på Bredegade i Slagelse og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Kom-Ann Hudplejeklinik
0.00
Rosengade 5
4200 Slagelse
Klinik Kom-Ann Hudplejeklinik i Slagelse er åbent 6 ud af 7 dage om ugen og her bryder det professionelle team velkommen i deres hyggelige lokaler med udsigt til den smukke Sct. Mikkels kirke.
·

·
Muvik
0.00
Hellig Anders Park 14
4200 Slagelse
Klinik Muvik ligger i Hellig Anders Park i Slagelse og tilbyder alt indenfor skønhed. Klinikkens indehaver er sygeplejerske Margit Uhlyarik, og den lægelige supervisor og behandler er Dr. Vibeke Kassis.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
7:30 - 15:00
Onsdag
7:30 - 15:00
Torsdag
7:30 - 15:00
Fredag
7:30 - 15:00
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author