Ransdam Spa og Wellness

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
ransdam-spa-wellness-1
ransdam-spa-wellness-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Ransdam Spa og Wellness er en klinik med mange behandlingstilbud. Klinikken byder på hyggelige og afslappende lokaler, og ligger placeret på Torvestræde midt i hjertet af Næstved by.

Hos Ransdam Spa og Wellness kan man nyde forskellige skønhedsbehandlinger, massage behandlinger og wellness behandlinger, der alle bliver udført af dygtige, professionelle og uddannede kosmetologer og massører til rimelige priser. Klinikken ejes og drives af ‘Den skaldede Massør’ Jens Ransdam, der åbnede klinikken tilbage i 2007. I klinikken forhandles en lang række kvalitetsprodukter, her i blandt klinikkens egen økologiske hudplejeserie, som der også bruges i behandlingerne. Derudover er det muligt at købe Guinot og Bio Select.

Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger; ansigtsbehandlinger, DermaOXY, diamantslibning, massage, makeup, voksbehandlinger, spa behandlinger, Shellac, kropsbehandlinger, Body Wrap, Lash lift og Eyelash Extensions, spraytan og meget mere.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Klinik La France
0.00
Assensvej 31
4700 Næstved
Klinik La France er et skønhedshus der både tilbyder frisør, hudpleje og fysiologisk massage. Klinikken ejes og drives af aut. Alternativ og Cidesco kosmetolog Stephanie Pedersen. Klinikken ligger placeret på Assensvej i Næstved og slog dørene op i maj 20
·

·
Klinik B
0.00
Østergade 11C, st.
4700 Næstved
Klinik B i Næstved åbnede i 2006 og tilbyder et bredt udvalg af professionelle skønheds- og velvære behandlinger.
·

·
Helse- og Idrætsmassage
0.00
Købmagergade 10
4700 Næstved
Hos Helse- og Idrætsmassage samt Refleksterapi tilbyder en række behandlinger, hvor formålet er at få kroppen i balance. Klinikken er beliggende på Købmagergade i Næstved.
·

·
Din Kosmetolog og Næstved Fodklinik
0.00
Vinhusgade 3
4700 Næstved
DIn Kosmetolog & Næstved Fodklinik ligger i Vinhusgade i Næstved, og byder indenfor i lyse og venlige lokaler. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af velvære behandlinger.
·

·
Carpe Diem
0.00
Ramsherred 17
4700 Næstved
Klinik Carpe Diem er en hudpleje og velvære klinik for ham og hende i alle aldre. Klinikken er hele 200 kvm og ligger placeret på Ramsherred i centrum af Næstved.
·

·
Care Clinique
0.00
Ramsherred 15
4700 Næstved
Care Clinique er en seriøs hudpleje klinik, hvor kvalitet står side om side med den positive oplevelse. Som kunde får man kun det bedste og alle behandlinger skræddersyes til den enkeltes hudtype, hudtilstand og behov.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 16:00
Tirsdag
7:00 - 16:00
Onsdag
7:00 - 16:00
Torsdag
7:00 - 18:00
Fredag
7:00 - 16:00
Lørdag
7:00 - 14:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author