Disse makeup tendenser hitter i foråret 2018

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tendenserne det sidste halve år har mere og mere været henimod det naturlige udtryk, med fokus på huden, en tendens, der fortsætter ind i 2018! Vi må godt se makeuppen, den skal blot være sparsom, sjov, skabe glæde og smil i stedet for tung og markant. Med mindre overflod og mere bevidst makeup. Makeup der er nemt at bruge! Bring it on 2018!

Få her forårets makeup tendenser

Nelle Noell er GO Beautys makeupekspert
Nelle er en 29-årig beauty nørd, skribent og makeupartist, som er storforbruger af alt indenfor beauty og arbejder som professionel blogger på nellenoell.dk
Nelles fokus har altid været på kvalitet, funktionalitet og “No bullshit beauty”. 

Få her forårets 6 hotte makeuplook…

1. Color Pop!

Vi starter med de glade, lyse farver – farver, der skal ses. Vi skal væk fra det beige, jordfarvede og mainstream og tilbage til de glade farver. Alt fra den lyse blå til den stærke orange. Farverne er i fokus og må gerne poppe frem. Stadig på en naturlig måde dog.

1. Forårsglød. Økologisk, cremet blush, der nærer, fugter og styrker huden med ingredienserne jojoba, riciniusolie og rose. Nem at påføre og giver huden en fin forårsglød. Kjær Weis cream blush i farven Happy. 390 kr.
2. Blush. En cremet, skummende og fugtgivende blush, der giver huden et strejf af farve og er nem at påføre. Kinder Fresh Sorbet Blush fra The Body Shop, i farven Cuban watermelon. 195 kr.
3. Farvefast. Denne cremede øjenskygge kan bruges for sig selv eller som base. Til at starte med er den cremet, men tørrer hurtigt ind til en farvefast, ensartet dækning. M.A.C paint pot i farven clearwater. 175 kr.

2. Glitter hele året

Det futuristiske, metalliske og kantede look fortsætter nemlig lidt endnu. Forestil dig cirkusprinsesse møder Helena Christensen. Sjovt, men enkelt og mest af alt tidsløst.

TIP:
Er du bange for at de metalliske farver bliver for meget, så start i det små med lidt guld eller sølv. Du kan altid opgradere til noget vildere og mere sprudlende.


1. Must-have. Nok den mest hypede og bedst sælgende highlighter nogensinde. Brug den som highlighter og øjenskygge. Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter. 275 kr.
2. Metallisk look. En flydende højtpigmenteret highlighter, der giver en intens og metallisk finish. Kan bruges for sig selv eller blandes i din flydende foundation for et mere glødende kompleks. Anastasia Beverly Hills, glow liquid glow, i farven ‘Perla’. 250 kr.
3. Bæredygtigt glitter. Bæredygtigt, naturligt glitter lavet af cellulose fra bæredygtigt FSC træ, som er et rigtig godt alternativ til det polyesterglitter, der er på markedet i dag. Mood Wood natural glitter i farven ‘glitter mint’. 95 kr. 

3. Lash love

Vipperne skal stadig være velplejede, tykke og fyldige. Har du ikke fra naturens side fyldige vipper, kan du heldigvis snyde dig til dem med mascara, kunstige vipper eller lash lift.

1. Vippe primer. De fleste kender til den hvide primer, man bruger under sin mascara for at give vipperne mere fylde. Denne vippe-primer er modsat den hvide – sort, indeholder små fibre der giver vipperne mere længde og fylde. Maybelline Colossal Big Shot Black Fiber Primer. 109,95 kr.
2. Smukke vipper til alle. Volumen, længde, pleje og god dækkeevne er, hvad du får i denne fantastiske mineral mascara. Kan bruges af selv de mest sensitive øjne. IDUN Gull Mascara. 179 kr.

TIP: Prøv et Lash lift. Hvis du er træt af dagligt brug af mascara og vippebukker, er det her helt sikkert noget for dig. Behandlingen tager en lille time og inkluderer farve og semi permanent af vipperne. Holder 4-6 uger. Ca. 450-550 kr.

4. Lækre lips

Samme farverige tendens kommer også til udtryk på læberne, hvor det i år kommer til at handle om plejede, fugtige læber, der er glansfulde og mindre matte. Lipgloss er for alvor tilbage sammen med sheer lipsticks. Fugt, fugt og atter fugt er kodeordet.

TIP:
En lip primer giver et godt underlag til din læbestift og
forlænger læbestiftens holdbarhed.


1. Fugter. Her får du shine, glød og en masse fugt samt en farve, der helt sikkert passer dig i blandt de 12 højtpigmenterede farver. L’Oréal Color Riche Shine. 119,95 kr. 
2. Nytænkende. En helt ny kollektion af holdbare, plantebaseret og nærende læbefarver. Holder i op til otte timer og er designet til at komplimentere din hårfarve. Aveda Pure Nourish-mint Lipstick. 255 kr.
3. Vegansk. Som noget helt nyt kan du nu få denne økologiske lip serum, der både plejer læberne, giver glans og endda kan bruges som en primer. Den er 100% vegansk, 91% økologisk og fyldt med nærende antioxidanter for læberne. Helt uundværlig til de bløde, velplejede læber. Inika Certified Organic Lip Serum. 230 kr.

5. Cat Eye Flick

Øjnene bliver mere grafiske enten med farve eller i den kendte ’cat eye liner’ med et lille tvist. Hvor vi alle efterhånden kender den skarpe og nærmest uopnåelige liner, har den nye Cat eye flick en runding for enden.

1. Lav en perfekt liner. Flydende eyeliner på touch form, der gør det nemt og præcist at optegne en flot og vandfast eyeliner. NYX professional makeup ’thats the point eyeliner’. 90 kr.
2. Fra fin til fyldig. Penslens form er inspireret af kalligrafiske skriveredskaber, der giver eyelineren en tynd spids for enden og derfor gør den nem at anvende fra en helt fin – til fyldig streg. Marc Jacobs Magic Marc’er Precision Pen Waterproof Liquid. 250 kr.
3. Metallisk finish. En metallisk liner med en blød tekstur, der er let at forme og tone ud. Kan både bruges på den våde kant og rundt om øjet. Drysser ikke, er vandfast og holder op til 24 timer med en metallisk finish. Gosh metal eyes i farven ‘Hematite’. 99,95 kr.

6. Easy and simple

Makeup skal være nemt og helst multifunktionelt, og så er det et ekstra plus, når produkterne kan være nede i den lille håndtaske. Dup den røde farve på læberne ligeså stille, så læberne kun får et hint af rød. Passer perfekt til den naturlige hud.

1. Eraser. Udjævner uønsket hudtone, som typisk er under øjnene, rødme eller pigmentforandringer. Farven ‘Neutralizer’ og ‘Nude’ kan begge bruges både til at dække under øjnene og rødme på huden. Maybellines Eye Eraser. 109,95 kr.
2. Praktisk. Denne smarte stix er super nem at anvende – både som blush på øjne og læber. Den sælges i en lille smart beholder med spejl og blyantspidser til og derfor ideel til at have med on the go. Nudestix magnetic matte eye color i farven Fig. 210 kr.
3. Alt i én. En super fin Bronzing pudder, der har flere farver i ét. Den kan derfor bruges som øjenskygge, bronzer og highlighter. Vil du intensivere farven, kan du med fordel blande lidt vand på din pensel inden brug. Økologisk ovnbagt mineral bronzing pudder fra Miild makeup. 360 kr.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar