Efterårets kosmetiske tendenser i 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi har sagt farvel til sommeren, men vi siger da ikke farvel til at føle os som den allerbedste udgave af os selv. Ifølge Mads Storm, der er kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Retouch Clinic, er vi begyndt at fokusere mere på kroppen efter mange års opmærksomhed på ansigtet. Vi har talt med ham om tendenserne – både herhjemme og i det store udland.

Den allerbedste udgave af os selv!

Før og efter resultat af skinbooster behandling på halsen.

1. Bryst og hals

– Huden omkring bryst og hals er stadig meget i fokus, og behandlingerne bliver efterspurgt rigtigt meget i øjeblikket. Jeg laver mange kombinationsbehandlinger, fordi huden er så tynd på bryst og hals, så det er sjældent nok, at jeg nøjes med at lave en skinbooster-behandling. Jeg laver skinbooster, laser og så bruger jeg det, der hedder Intracel, hvor man kører nåle igennem huden, som så frigiver en frekvens for enden af nålen, laver opvarmningszoner i huden og på den måde danner kollagen. Har man meget slap hud under hagen, så anvender vi det, der hedder ultracel, som er ultralydsbølger, man sender ned igennem huden – den går lige lidt dybere. Også området over selve brystet, der med alderen bliver slappere, nyder godt af denne behandling.

 

Før og efter behandling Profhilo på hænderne. Filleren går ind og kamuflerer og får hånden til at se mere spændstig ud.

2. Hotte hænder

– Der har været stor fokus på hænder i udlandet i de sidste mange år, og det er lige så stille ved at brede sig herhjemme. Der er mange forskellige ting, man kan gøre for at få hænderne til at se yngre og strammere ud. Ulempen er dog, at der som regel bliver brugt en semi-permanent filler, som skal lægges korrekt første gang, for ellers ender man med en ’lump’ i hånden, som først går væk efter fem-års tid. Jeg anvender hyaloronsyre-fillers eller det, der hedder profhilo. Det bliver sprøjtet ind på selve håndfladen, altså dér, hvor sener og blodkar bliver mere tydeligere. Filleren går ind og kamuflerer og får hånden til at se mere spændstig ud.

 

’Emsculpt’ applikatoren bliver sat på det område man ønsker behandlet. Den sender nogle elektromagnetiske bølger igennem huden og ind til musklen, som får musklen til at trække sig sammen.

3. Tonede muskler og fedtforbrænding

– Jeg var i Monaco tidligere på året, og det er her, alt det nye inden for vores branche bliver præsenteret. Der blev vi klogere på det, de kalder ’Emsculpt’, som er en behandling til muskler. Man sætter applikatorer på, som sender nogle elektromagnetiske bølger igennem huden og ind til musklen, og så får det musklen til at trække sig sammen. Det er blevet FDA-godkendt til opstramning af mavemuskler og til at forbrænde fedt. Det er allerede det helt store på instagram, kan jeg se. Man skal typisk gennem fire behandlinger, så ser man tydeligt en klar forbedring. Før i tiden har man typisk behandlet den slags med fedtfrys, men det her er altså mere egnet til at tone muskler og er rigtigt godt til numse og mave. Behandlingen er ikke til overvægtige, men måske mere til dem, der træner, men stadig ikke kan blive tonet. Eller dem, der har født og ikke kan komme af med fedtet på maven, selv om de har prøvet. I Danmark er vi ikke helt klar til behandlingen endnu, for markedet er desværre ikke stort nok. Men det skal nok komme.

 

En laserbehandling til akne med nano-guld-partikler.

4. Guld til kamp mod akne

– I Monaco blev jeg også præsenteret for en ret spændende behandling inden for akne. Den består af nano-guld-partikler på huden, og så laver man laser over. Guld-partiklerne lægger sig ned i vores talgkirtler, og når laser bliver kørt henover, ødelægger den noget af talgkirtlerne. På den måde producerer vi mindre talg, og det betyder mindre inflammation i huden og mindre akne. Akne er en blandning af talg og døde hudceller, og talg er simpelthen synderen. Denne form er ikke i Danmark endnu, men utallige forsøg viser en klar forbedring blandt akne-ramte, så jeg har planer om at få den ind.

 

Her ses resultatet af en behandling med radiofrekvens Intracel.

5. Smukkere hud

– Radio Frequency Microneedling er super til så meget, og der kommer hele tiden nye maskiner, der kan det ene og det andet, og vi oplever, at hudstrukturen stadig er i fokus hos rigtig mange. De forskellige behandlinger kan reducere rynker, forbedre akne, gøre noget ved de fine linjer og ikke mindst formindske talg i huden. Microneedling kan anvendes til forskellige hudtyper – vi kan behandle både mørke og lyse hudtyper, uden man får pigment fejl. Det kan faktisk være en ulempe ved nogle laserbehandlinger, hvor man fjerner det øverste lag hud for at friske huden op. Med microneedling går vi dybere ned, og det er dernede, vi gerne vil have, der sker noget. Denne mere fokuserede form for radiofrekvens (Intracel) er simpelthen bare bedre.

 

Resultat af en kombinationsbehandling med både filler og Botox.

6. Fill me up

– Efterspørgslen efter filler og Botox stiger hele tiden, fordi det er gået op for folk, at man kan få lavet rigtigt meget mere end det, det måske førhen var kendt for. Det er ikke bare store læber og overfyldte læber, og man er ikke længere frosset og stram i sit look. Det handler om noget helt andet i dag. Folk vil se friskere ud, men vil stadig ligne dem selv. Skarpere kæbelinjer laver jeg meget af, næser med et lille bump kan der lægges filler i og rande under øjnene kan den også klare. Det er de små ting, vi fokuserer på i dag, og det må ikke blive for ekstremt.

 

Klar til start! Fillerina Grad 3 til dybe aldersrelaterede rynker og linjer koster 779 kr. for 2x 30 ml.

7. Mads anbefaler…

– Der er en creme, der hedder Fillerina grad 3. Man smører det på over 14 dage som en slags kur til huden. Den er virkelig god til fine linjer omkring øjnene, og hvor man ellers har dem. Så hvis man ikke er klar til ”rigtig”, fillers endnu, så er det en rigtig god idé at starte her. Jeg har prøvet den, og den er altså effektiv.

 

BTL EMSELLA stimulerer effektivt bækkenbundsmuskler med tusindvis af sammentrækninger pr. behandling.

8. Stram op for neden

– ’BTL Emsella chair’, er en stol du sidder på typisk en halv til en hel time. Den laver elektrobølger, som får kvinders vagina til at trække sig sammen. Den er helt genial. Der er mange kvinder, der døjer med slaphed eller inkontinens, og her hjælper Emsella chair. Vaginale behandlinger for kvinder i overgangsalderen har altid været ret kompliceret, men her skal du beholde dit tøj på, og så er det faktisk også en ret rar og kildende fornemmelse. Det er en meget tabubelagt emne herhjemme, men ikke i USA, hvor det er en kæmpe tendens. Har amerikanske kvinder – og mænd for den sags skyld – et problem i USA, så får de det fikset. Herhjemme lever vi med det og har desværre svært ved at tale højt om det. Behandlingen er ikke i Danmark, for det er en meget dyr maskine, og igen er markedet ikke stort nok.

Den er helt genial. Der er mange kvinder, der døjer med slaphed eller inkontinens, og her hjælper Emsella chair…

 

Du kan få flere tendenser og skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.