Nyt

Efterårets nyheder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er lige nu, hvor der stadig er lidt varme i luften, at det godt må være lidt let. Selvom ferien er slut, er det ikke slut med alle de gode intentioner, tværtimod er det nu, de skal indfries. Vi vil gerne være lidt sundere, lidt bedre til at passe på os selv og lidt bedre til at nyde os gennem efteråret.

1. Bekæmperen

babor-purity-sos-powder-cream
Du passer selvfølgelig godt på din hud med masser af solfaktor, og på den måde er du bedre beskyttet mod rynker og pigmentforandringer, men desværre ikke mod uren hud. Kombinationen af solvarme, faktor og sved kan desværre give bagslag nu, og mange døjer derfor med udbrud. Uren hud er desværre ikke kun forbeholdt de yngre, alle kan blive ramt og så er det godt at have Doctor Babor Purity SOS Kit ved hånden. De-Blemish cremen bekæmper begyndende urenheder og hjælper til at genoprette hudens barrierefunktion, mens De-Blemish pudderen tilsættes til brug om natten eller ved spontane udbrud. Udbrud dæmpes og huden bliver mindre modtagelig for nye urenheder. Babor Purity SOS Powder + Cream. 729 kr.
>> KLIK HER OG FIND DEN NÆRMESTE KLINIK, DER FORHANDLER BABOR PRODUKTER!

2. Løfter og holder

dr-murad-eye-liftDagcreme og natcreme husker de fleste, men forsømmer stadig de sarte øjenomgivelser. Så har du planer om fra NU at sætte ind her, så er Dr. Murad Eye Lifting Firming Treatment sagen. Det er en patch-maske, der øjeblikkeligt løfter og strammer op, takket være bla. hyaluronsyrekugler, der tiltrækker fugt dybt nede i hudens overflade, så den med det samme ser fyldigere og mere spændstig ud. Kan bruges som sidste-øjebliks redningskur inden fest, date eller vigtigt møde eller bare som et fast ritual tre gang om ugen. Dr Murad Eye Lift Firming Treatment. 649 kr. inkl. 40 pads.

3. En god dag

mark-buxton-a-day-in-my-life
Det var kærlighed ved første snif, da ’A Day in My Life’ ramte min næse. Roser – både i top, hjerte og bund. Men forvent ikke den klassiske romantiske pudrede rose, dette er en galaktisk rose, nok ikke ulig den, Den Lille Prins passer på. Der er flere fine overraskelser, herunder peruviansk pebertræ og soløje, og det er en ret intens duft, der har brug for plads og tid. Marc Buxton A day in my life. 900 kr.

4. Nemt og nøgent

nudestick-clean-up
Forestil dig verdens nemmeste makeup i blyantform. Både til læber, øjne og foundation. Det er det canadiske NUDESTIX, som er udviklet af en kemiingeniør, der i mange år arbejdede for MAC. Jenny, som hun hedder, bruger sine to døtre som muser og modeller og serien henvender sig bestemt også til de dejlige, unge piger. Men vi er mange, der er unge i hjerterne og vilde med, at alting er så nemt, fordi de kommer i form af fede blyanter. Alle teksturer er superbløde og lette at arbejde med, naturlige i farverne og selvom det er en lille serie, mangler der virkelig intet til en fin dagmakeup eller en mere intensaftenmakeup. Hvert blyant kommer i en lille metalbox, der fint kan agere penalhus for flere blyanter, og har indbygget blyantspidser. Absolutte favorit produkt er Clean Up, et makeup-viskelæder. Clean Up Nudestix. 200 kr. Forhandles hos Sephora.

5. Skønhedsbog fra en insider

din-skoenhed
Lillie Gitte Østergaard, der har klinik Dollface i København, kommer med en ny skønhedsbog om hud. DIN SKØNHED er skønhed i bogform, baseret på solid faglighed og viden om f.eks renserutiner, kosmetisk akupunktur eller Botox. Bogen indeholder faktaafsnit samt cases og kvinder, der viser resultaterne af de behandlinger, der omtales i bogen. 240 sider. 249,95 kr.

6. Dæk grå hår i en fart

oribe-airbrush
Med et enkelt ’sprøjt’ kan du dække de grå hår i udgroningen. En god redning mellem hårfarvningerne. Fås i 6 farver. Oribe Airbrush Root Touch-Up Spray. 30 ml. 225 kr.

7. Alt-i-en

estee-lauder-revitalizing-supreme
Det behøver ikke være kompliceret for at være godt, og derfor er vi vilde med Global Anti-Aging Cell Power Creme 795 kr. for 50 ml. fra Estée Lauder. Den kan bruges morgen og aften, er rig og nærende og giver huden en fin glød. Den kan evt. også bruges som let highlighter ovenpå makeup og den er velegent til alle hudtyper.

8. Nyt og ret godt

pharmaceris-w-serumPharmaceris er forholdsvist nyt i Danmark og er en omfattende farmaceutisk hudplejeserie, der er målrettet hudproblemer som fx. hyperpigmentering. Albucin C aktiv lysende koncentrat bruges om aftenen under den øvrige pleje og genopretter hudens ensartede tone ved regelmæssig brug over 4-6 uger. Albucin C kan det samme, som mange andre dyrere lysnings-serumer, men til den lavere pris og er derfor et godt bud på en effektiv problemløser på budget. Pharmaceris Albucin-C. 30 ml. 251 kr.

De 2 uundværlige behandlinger lige nu…

1. Diamantslibning

diamantslibning-maanedens-behandling
Det er nu, du skal sætte ind, hvis du vil sommerens unoder til livs og fremtidssikre din hud. Den arbejder stadig kun i overhuden, hvor diamantstøv forsigtigt men effektiv polerer urenheder og døde hudceller væk. Diamantslibning er en kombination af slibning og vakuumsug, som dræner lymfen og på den måde ’samler’ huden, så den bliver mere fast at se på. Blodcirkulationen i underhuden styrkes og huden bliver bedre til at regenerere. Også god til at fjerne pigmentpletter, og til at genoprettet hudens fine glød og bløde overflade. For at opnå det bedste resultat anbefales 4-6 behandlinger, men allerede efter første behandling vil du tydeligt kunne se en forskel. Priser fra 450 kr.
>> KLIK HER OG FIND DEN NÆRMESTE KLINIK OG BEHANDLER NÆR DIG
– OG BOOK EN BEHANDLING!

2. #glossing

wella-illumina
Det er ikke en farvning, det er heller ikke en toning, det er som et filter, der lægges over hårets farve. Og det hedder ganske enkelt glossing. Wella Illumina glossing-farverne har ikke en absolut trækketid. Trækker den længere, bliver det som en toning, trækker den kortere, bliver det bare god glans. Uanset hvad, mildner den en udvoksning og dækker går hår, og giver de flotteste reflekser til den eksisterende farve. Illumina indeholder et 3g colour compleks, der lægger farven helt ind ved hårstrået, så det fanger og reflekterer lyset. Det ligner solreflekser mere end farve og det er jo sådan, vi gerne vil vågne op. Behandlingen (kun hos frisøren) tager ca 45 minutter inkl. vask, kur og føn og koster mellem 250-450 kr.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar