Nyt

Et quickfix til nytårsaften

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi elsker alle sammen de hurtige og effektive metoder til at blive både sundere og smukkere. Men det er ikke alle produkter, der holder hvad de lover. GO Beauty har testet nogle af de mange quickfix produkter og samlet nogle af de bedste produkter til dig, der kan gøre dig festklar på få minutter.

Et hurtigt og nemt quickfix

Mange vil sige at der ikke findes noget der hedder quickfix, og med mange ting som f.eks. vægttab, akne og en stærk tonet krop, så kommer man ikke sovende til det. Men lige præcis disse produkter, gør det faktisk langt nemmere at opnå en smuk hud med en fantastisk glød, snyde sig til færre kalorie igennem den tunge vintermad og opretholde smukke negle.

GO Beauty anbefaler…

Strålende hud til nytår

SkinRise Bionic Tonic Pads fra Exuviance tilfører din hud øjeblikkelig fugt, glød og klarhed imens de plejende og aktive ingredienser arbejder på hudens smidighed og virker foryngende. De små pads giver en øjeblikkelig virkning og er en rigtig komplimentsluger. Man behøver ikke at bruge mere end en enkelt af de små pads, da der er rigeligt med produkt. Det kan dog anbefales at bruge to og komme helt ned på hals og decollete også. Din nye gode vane koster 349 kr. og indeholder 36 pads.

Øjeblikkeligt løft

Enjoy Vital Up Time Skin Lift up Mask fra Mizon tilfører huden den ultimative fugtboost. Med en cocktail af naturlige ekstrakter, vil masken reparere beskadigede hudceller, neutraliserer frie radikaler og dermed forebygge tidlig aldring af huden. Huden får et øjeblikkeligt løft og foruden den opstrammende effekt og et mere ungdommeligt udseende, så får man også en fantastisk udstråling. Maskens anti-aging formular stimulerer hudens egen kollagenproduktion og genopliver hudens vitalitet og glød. 28 kr. pr. stk.

Friskere øjenomgivelser

Lancôme Advanced Génifique 360° Hydrogel Eye Mask giver på kun 20 minutter friskere øjenomgivelser med en glattere hud og en mere ungdommelig glød. Maskens aktive ingredienser og specielle formular smelter ind i huden, så man får det mest optimale resultat. Faktisk indeholder øjenmasken samme mængde aktive ingredienser som en helt flaske Lancôme Génifique Advanced Yeux Light Pearl Eye & Lash Concentrate. Foruden den opkvikkende og opstrammende effekt, så vil du også opleve at masken lindrer irriterede og hævede øjenomgivelser. 70 kr. pr. stk.

Snyd dig til en smuk sommerglød

Body Blur Sunless Glow fra Vita Liberata er et af vinterens must-have produkter, hvis man gerne vil undgå den vinterblege hud. Produktet er helt perfekt til at minimere de åreknuder, cellulite, mindre ar og andre synlige skavanker vi kan have på benene. En slags usynlig nylonstrømpe, men nu også med selvbruner effekt, der holder i op til 7 dage. Der er faktisk tale om et to i en produkt der virker har en nu og her dækkende effekt, der holder i op til 24 timer, men efterfølgende også giver en naturlig brun farve i op til 7 dage. 100 ml. 349 kr.

Det holdbare valg

Le Mini Macaron Gel Manicure Kit gør det både sjovt og nemt at få smukke negle, resultatet holder i op til 2 uger og er fuldstændig sikkert. Mange får lavet Shellac hos en professionel, men dette fine lille sæt fra Le Mini Macaron gør det muligt at få et holdbart resultat med en tørretid på kun 30 sekunder. Den fine lille LED lampe, der er formet som en macaron gør, det nemt at lægge sin holdbare lak alle steder. Det lille manicure sæt koster 349,95 kr. og fås i flere farvevarianter.

Smukke velplejede negle

Er man ikke til den mere semi permanente løsning med LED lampen, så er en god neglelak et must. Smukke velplejede hænder og negle er prikken over i’et på et hvilket som helst outfit, det er ikke der man skal spare tid. Men vil man gerne gå den mere økonomiske vej, så er disse skønne lakker fra Depend måske noget fra dig. De små lakker med 5 ml. gør det nemt at have med på farten, og den gode pris gør det nemmere at have et større sortiment af flere farver hjemme på hylden. Depend 02 Minilak koster fra 29,95 kr. og findes i mange varianter fra lys til mørk og mat til blank og med glimmer.

Snyd dig til en højere fedtforbrænding

Burn My Fat sætter din fedtforbrænding i vejret med Yerba Mate, som bidrager med nedbrydningen af fedt efter alt den fede mad som julen har bydt på. Tag 1 kapsel dagligt med rigeligt vand. På grund af indholdet af koffein anbefales det, men er ikke nødvendigt, at indtage kapslen om morgenen.
Slim Boost Burn My Fat indeholder aktive ingredienser, som vil fremme fedtforbrændingen og bevare et normalt energistofskifte. For at forstærke den samlede effekt er der tilsat cayennepeber, der tilhører chilifamilien og fungerer som en perfekt støtte i et vægttabsforløb. Pakken indeholder 30 kapsler og koster 125 kr.

>> GO Beauty ønsker dig rigtig godt nytår <<

Share.

About Author

Comments are closed.