Hvor ofte bør man få en ansigtsbehandling?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En ansigtsbehandling i kombination med gode rutiner og produkter, kan gøre en kæmpe forskel. Men hvor ofte bør man få en ansigtsbehandling?

Hvorfor er ansigtsbehandlinger godt?

Behovet for en ansigtsbehandling kan variere fra person til person. Har man problemer med sin hud, kan man have behov for at opsøge en professionel kosmetolog oftere, end hvis huden ikke har udbrud, pigmentering eller andre hudtilstande.

Hvilken ansigtsbehandling skal man vælge?

Det kan være svært at finde rundt i de mange valgmuligheder kosmetologerne og klinikkerne tilbyder. Dog tilbyder de fleste en klassisk behandling, som er et godt sted at starte. Kosmetologen kigger på din hud og vurderer hvad der er behovet, og derfra skræddersys behandlingen.

Hvad indeholder en ansigtsbehandling?

Indholdet og fremgangsmåden i en ansigtsbehandling varierer fra klinik til klinik. Den enkelte klinik arbejder med forskellige brands og teknikker og derfor er de skræddersyet forskelligt. En typisk ansigtsbehandling vil dog indeholde afrensning, hudanalyse, peeling, maske og afsluttende produkter.

Lad kosmetologen skræddersy den behandling, der passer bedst til din huds behov.

Hvad er en dybderens?

Hvis du vælger eller får anbefalet en dybderens, er det fordi at din hud har behov for at der manuelt renses ud i huden. Det ses typisk ved at man har små sorte eller hvide hudorme, talgknopper eller andre urenheder, som kræver en professionel udrensning.

– Jeg anbefaler IKKE at du selv går i gang med at dybderense din hud derhjemme, hvis ikke du har helt styr på hvordan du gør. Du kan skade og efterlade ar på huden. Hvis du alligevel begiver dig ud i det, så husk at vaske dine hænder og gå forsigtigt til værks, så ikke du laver karsprængninger og andre skader.
Hvis du døjer med urenheder og indkapslinger, anbefaler jeg i stedet for at du bruger en peeling med enzymer eller frugtsyre. Ved at bruge kemisk frem for mekanisk peeling med korn, undgår du at irritere huden unødvendigt. Hvis du er glad for mekaniske peeling, så sørg for at bruge en med fine små korn.

Hvor ofte bør man få en professionel ansigtsbehandling?

Har du urenheder, pigmentering, rosacea eller noget helt andet, anbefales det at du starter et forløb, hvor du kommer hos din kosmetolog ca. en gang om måneden. Igen kan behovet variere fra person til person og derfor anbefales det, at man sammen med sin kosmetolog skræddersyr det ideelle behandlingsprogram. Det samme gør sig gældende, hvis du gerne vil arbejde på linjer og rynker.
Har du derimod ikke de store bekymringer eller problematikker med huden, anbefales det at du får en ansigtsbehandling 4 gange om året, i forbindelse med de fire årstider.

En holistisk behandling giver dit både en strålende smuk hud og en krop i balance.

Udover at en ansigtsbehandling giver en øjeblikkelig effekt på huden i form at mere fugt, glød og glans, er det også en fantastisk måde at prioritere sig selv på. En time hvor man bare skal slappe af og blive forkælet. Vil man gerne forkæles, vil jeg anbefale at man prøver en holistisk ansigtsbehandling. Behandlingen tilbydes i mange forskellige former, men fællestrækket er at der er fokus på velvære, massage og ro. Behandleren benytter redskaber som gua sha og ansigtsruller, men kan også benytter sig af både kolde og varme sten.

TIP! Vi kigger os selv i spejlet hver dag, og kan derfor have tendens til at glemme udgangspunktet. Prøv at tage et billede af dig selv inden du går i gang med et behandlingsforløb, du vil blive overrasket over, hvor meget der kan ske.
Share.

About Author

Comments are closed.