Få 4 bud på naturlig og vegansk neglelak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er du klar over at neglelakker i dag kommer i mere naturlige og veganske udgaver? Her får du 4 bud på mere naturlige og veganske neglelakker.

Det “naturlige” valg

Neglelak er ikke bare neglelak… I dag findes der mange forskellige alternativer til dig, som også går op i kvalitet og holdbarhed – men som generelt tænker lidt mere over hvilke ingredienser, der kommer i de skønhedsprodukter du bruger. Det er vigtigt at slå fast at dette blot er et mere naturlige alternativer, da neglelak aldrig vil være helt fri fra kemi. Holdbarheden er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til valg af neglelak. Der er ikke noget værre end at have brugt tid på at lægge en pæn jævn lak, og så er den allerede ridset og hakket dagen efter.
Du behøver dog hverken at gå på kompromis med kvalitet eller ingredienser når du shopper neglelak. Flere danske og udenlandske producenter, producerer lakker med mere naturlige og veganske ingredienser. Her får du vores bud på 4 gode alternativer;

4 bud på mere naturlige kvalitets lakker, der holder!

1. Green Manucurist Paris er fremstillet af bio-baserede ingredienser og hele 84% af alle ingredienserne er naturlige og nøje udvalgt med omtanke. Missionen er, at skabe en neglelak med mindst mulig negativ påvirkning på planeten med uden at gå på kompromis med det aller bedste for neglene. Fås i mange farver. 124,95 kr.
2. Nailkind er et dansk brand, der består af 85% naturlige og veganske ingredienser. Holdbarheden er super fin, udvalget af farver er stort og så er prisen på 36 kr. – mere end rimelig.
3. Nailberry er et engelsk brand, som producerer neglelak med respekt for både miljø og naturen. Teknologien sikrer en god holdbarhed og så er lakkerne både veganske og cruelty-free. Fås i mange farver. 165 kr.
4. Kure Bazaar reducerer brugen af kemikalier markant og hele 90% af ingredienserne i deres neglelakker kommer fra naturen. Lakkerne kommer i de smukkeste farver og giver dig en holdbarhed på helt op til 8 dage. 125 kr.
Smukke sunde og velplejede hænder og negle er et must. Med disse skønne fire neglelakker, går du ikke på kompromis med din skønhed, holdbarheden eller valget af ingredienser.
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.