Få glød og glans med vinterens effektive behandlinger

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi hører det hvert år, og det er der en grund til. Vores ofte tørre hud har nemlig brug for ekstra fugt i disse måneder. Men det er ikke altid nok at pleje ansigtet derhjemme, så vi har sammen med eksperterne kigget nærmere på de bedste behandlinger. Det har to eksperter et effektivt bud på lige her.

Forkæl dit ansigt

1. Sund hud med masser af glød

Hvilken behandling kan du anbefale?

Priori har et udvalg af kemiske peelinger, der vælges ud fra dit behov. De professionelle behandlinger indeholder flere forskellige frugtsyrer, som behandler flere lag i huden på samme tid. Foruden frugtsyrer indeholder de et vitaminkompleks, der revitaliserer huden og hjælper den med at holde sig frisk og ungdommelig. Huden bliver mere klar og sikres den rigtige mængde fugt efter en behandling. Hvad end du har behov for, at der arbejdes på dybe linjer og rynker, solskader, grov hudstruktur eller du blot ønsker at forbedre hudens struktur og cellefornyelse, er der en behandling til dig.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Når huden udsættes for frost og blæst i løbet af de kolde måneder, har den ekstra brug for beskyttelse og pleje. Effektive professionelle ansigtsbehandlinger sammen med gode hudplejerutiner hjemme sikrer dig det bedste udgangspunkt for en sund hud. Huden kan hurtig se grå og trist ud, og her er en god peeling altafgørende for at få glød og glans tilbage.

Hvad koster behandlingen?

Der findes 4 forskellige behandlinger afhængig af dit behov. Spørg din lokale kosmetolog og Priori ekspert til råds, så du får den behandling, der passer bedst til dig. Priserne ligger fra 695-1.250 kr. Behandlingernes længde varierer fra 15-60 minutter.
Alle behandlinger kan stå alene, men det anbefales, at man bestiller et kurforløb på 6 behandlinger, hvis man vil optimere resultaterne.

Her ses resultatet af en behandling samt 3 uger med hjemmeplejeprodukter.

Kan du anbefale to hjemmeplejeprodukt?

Gode hjemmeplejerutiner er afgørende for en sund hud, og her er en rens utrolig vigtig. Priori LCA fx100 gentle cleanser har en let balm/creme tekstur og kan anvendes hver dag både morgen og aften. Til de kolde måneder, hvor vi skal passe på hudens barriere, anbefales Priori LCA fx140 Barrier Restore Complexe, som er en 24-timers creme, der beroliger, styrker og reparerer hudbarrieren.

Vidste du: Priori blev lanceret i 2005 af Joe Lewis og relanceret på det nordiske marked i 2018. PRIORI er baseret i San Diego Valley i USA, hvor et team af erfarne forskere inden for bioteknologi udvikler de avancerede og klinisk dokumenterede hudplejeprodukter, du finder i serien.
Priori står bag nogle af de største gennembrud inden for hudpleje; den første AHA-serie, LED-lysterapi, Idebenone, DNA-reparationsenzymer og Tetra.

Priori Gentle Cleanser

Gentle Cleanser passer til alle hudtyper, også følsom hud, da den hjælper med at forbedre rødme. Den beroliger og reparerer huden med sin gel-tekstur samtidig med, at den blide LCA Complex perfekt forberedrer og udglatter overfladen af din hud og sidst beskytter mod daglige miljø-skader.

180 ml. 329 kr.

Priori Barrier Restore Complexe

en oliefri fugtighedscreme, som reparerer, mens den samtidig giver fugt. Cremen genkender dine individuelle behov, mens den fokuserer på hudens barrierefunktion, som er kritisk for beskyttelse og for at genopbygge tidligere svækket hud.

50 ml. 559 kr.

2. Fugt og beskyttelse

Hvilken behandling kan du anbefale?

DermaOXY er en dansk udviklet antiage behandling, der arbejder i dybden og skaber fantastiske resultater med det samme. Allerede efter første behandling kan du se synlige resultater. Selve ansigtsbehandlingen med dermaOXY foregår ved, at huden boostes med et aktivt serum, som indsluses i huden ved hjælp af ren ilt (oxygen), som er under tryk. Ved at arbejde med oxygen under tryk, så optages de aktive ingredienser hurtigere og resultatet bliver mere effektivt. Resultatet af behandlingen er en hud, der synes mere fyldig og boostet, har færre og mindre tydelige rynker og linjer med en tydelig forbedret elasticitet og udstråling. Det er den perfekte ”Red Carpet Treatment” og mange vælger at få behandlingen inden de skal til et særligt arrangement.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Vinterens kulde, blæst og et ekstra tørt ude- og indeklima er en udfordring for huden, der kan blive tør og irriteret. Huden har derfor langt mere brug for fugt og beskyttelse, og netop derfor er dermaOXY så effektiv en behandling at få. Behandlingen arbejder i dybden og sørger for, at de aktive ingredienser, ved hjælp af ren luft under højt tryk, pustes igennem det øverste hudlag og ned i dermis hvor cellefornyelsen stimuleres.

Hvad koster behandlingen?

Behandlingen varer typisk 30-60 minutter og koster fra 500 kr. og kan sagtens stå alene. Ønsker du derimod for alvor at bekæmpe alderens tegn, anbefales det at du starter et kurforløb hvor oxygenbehandling understøttes af dermaOXY’s microdermabrasion behandling gerne over 4-6 gange.

Her ses et resultat af en DermaOXY behandling, som arbejder på linjer og rynker og tilfører samtidig huden en masse fugt og vitalitet.

Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt?

Fundamentet for en sund hud er gode faste hudplejerutiner og her er dermaOXY’s Scrub Peeling og Facewash virkelig effektive og en god start i jagten på en sund hud.

Det siger eksperterne om behandlingen: ”En gennemfugtet hud i ansigt, får din hud til at stråle af glød og vitalitet. Det er noget denne behandlinger giver dig.”

dermaOXY’s Intensive Moisturizer Serum

Serummet er en aktiv fugt booster, der opretholder hudens smidighed og aktiverer hudens fugtbalance. Intensive Moisturizer Serum giver et ekstra boost af fugt og vitaminer, som giver huden et glat udseende.
Har et højt indhold af vitamin F, som medvirker til at huden får mulighed for at optage mere fugt og blive lækker blød. Er særdeles velegnet til vinter tør hud.

30 ml. 499 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.