Få opskriften på at se mindre træt ud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi kender det alle sammen, perioder hvor vi ser trætte og udkørte ud. Her får du tips og tricks til at se mere frisk ud.

Beautyhacks til at se mere frisk ud

“Du ser træt ud”, fire små ord ingen umiddelbart har lyst til at høre. Selvom vi faktisk er trætte og ikke har lukket et øje hele natten, er der ingen af os der ønsker at se trætte ud og slet ikke at høre for det. Det at se træt ud kan også betyder, at man fremstår mindre sund og derfor også mindre attraktiv. De typiske tegn på at man skulle have haft et par ekstra timers skønhedssøvn omfatter hævede og røde øjne, mørke rande under øjnene og flere fine linjer sammenlignet med udgangspunktet.

Kroppens celler regenereres om natten, og hvis man ikke får den søvn man har brug for,  vil man tydeligt kunne se det. Den nemmeste måde at undgå og se træt ud er selvfølgelig at få mere søvn, men nogle gange er det bare ikke muligt. Her kan man få brug for nogle gode tips og tricks til at bekæmpe og skjule, nogle af de visuelle tegn på træthed som man ser i ansigtet.

Sådan snyder du dig til mindre visuelle tegn på træthed

Hævelser i ansigtet og puffy eyes kan bekæmpes ved hjælp af kulde. Start med at plask koldt vand i ansigtet. Det kolde vand sætter gang i blodcirkulationen, så huden bliver mere boostet, og du vågner også lidt hurtigere op. Har du hævede øjenomgivelser kan du pakke en isterning ind og køre den rundt i området, for at reducere rødme og hævelse. Det er vigtigt at komme noget omkring isterningen da direkte kontakt med huden, kan give små karsprængninger hvis du har ydere liggende blodkar eller sart hud.

Hvis du gerne vil have fordelene af den kølende effekt, kan du også bruge en ansigtsrulle som du holder i køleskabet. Den kan du rulle direkte på huden og se den hurtige virkning på huden i ansigtet. Et andet tip er at have øjen-sheetmasker på køl. På den måde har du altid en kølende maske ved hånden. Lad masken sidde 10-15 minutter og få den kølende effekt samtidig med at du får boostet huden med fugt og mindre fine linjer.

>> TIP! << C-vitamin er en kraftig antioxidant, der har en lysnende effekt på huden. Derudover  giver den også huden masser af glød og glans, som giver et mere boostet, sundt og friskt look.

Husk at drikke masser af vand. Vejen til en smuk boostet hud er at holde sig hydreret!

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.