Hvad er forskellen på voks og sugaring

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hårfjerning er ikke bare hårfjerning. Når man henvender sig til en skønhedsklinik skelner man ofte mellem sugaring og voks.

Skal man vælge sugaring eller voks?

Når man skal have fjernet uønsket hårvækst, er der forskellige hårfjerningsmetoder man arbejder med, når man besøger en kosmetolog. Når man arbejder med sugaring og voks er processen langt hen af vejen den samme, for den der modtager behandlingen. Det skyldes at behandlingerne har flere lighedspunkter. Der er dog et par områder hvor processerne adskiller sig markant og det er dem vi vil kigge nærmere på her.
Det er dog vigtigt at pointere at resultatet og holdbarheden er den samme, da man ved begge metoder hiver hårene ud med rødder. Hvis man vel og mærket gør det rigtig og ikke knækker hårene i stedet for.

Hvad er forskellen på sugaring og voks?

Når man påfører sugaring, påføres sukkermassen mod hårets groretning, og den fjernes med hårets groretning. Modsat når man påfører voks, påføres voksen med hårets groretning, og man fjerner voksen ved at hive mod hårets groretning.

Hvis du fokuserer meget på produkternes indholdsstoffer, er fordelen ved sugaring at det er 100 pct. naturligt. Fokusere du på prisen, vil en voksbehandling i mange tilfælde være et billigere alternativ. Sugaring kaldes også sukkervoks.
Når man søger på voks vil man kunne støde på voks med strips hvilket man ofte anvender på ben, arme og ryg. Hardwax, som er mere skånsomt, anvender man typisk til bikinilinjen, brazil samt ansigtsvoks.

Hvad gør mindst ondt?

Hvad der gør mindst afhænger af den man spørger. Der er delte meninger om hvorvidt det er sugaring eller voks, der gør mindst ondt. Det bedste man kan gøre er at prøve sig frem, og give de to alternativer et forsøg og mærke efter, hvilken metode man selv foretrækker.

Hvor længe er man hårfri efter behandlingen?

Det gode ved begge behandlingerne er at man er sikret et hårfrit resultat i længere tid, end hvis man vælger den typiske barbering.
Hårene vokser ud i forskellige hårvækster hvilket vil sige, at det kan tage noget tid inden man kommer alle hårene til livs på samme tid. De første par gange vil man opleve at nogle af de hår, som har været i dvale, vil vokse ud de efterfølgende uger. Normalt siger man at en voksbehandling holder 3-5 uger, det afhænger dog af ens egen hårvækst. 

Booke en tid til voksbehandling på en klinik i nærheden af dig.
>> KLIK HER OG SE KLINIKKER I DANMARK, DER TILBYDER BEHANDLINGEN <<

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.