På luksustogt i Malaysia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvad er bedre end at rejse sig smuk og sund? At komme helt ned i gear, finde roen og blive rig på oplevelser? Følg med til betagende Malaysia, hvor GO Beautys skønhedsredaktør Camilla Bauer tilbragte 10 dage med storslåede naturoplevelser og forkælelse i verdensklasse.

Oplev Malaysia

Tre timers kørsel og en kort tur med speedbåd, så er vi der. På den privatejede ø Pangkor Laut, hvor vi skal henlægge de næste ti dage på øens eneste resort, Pangkor Laut Resort, som også er et af Asiens førende luksusresorts.

GO Beautys skønhedsredaktør, Camilla Bauer.

“Lad mig slå fast med det samme… Første møde er bjergtagende. Naturen frodig og uspoleret, vandet azurblåt og omgivelserne luksuriøse. Rammerne er lagt til en oplevelsesrig ferie midt i naturen.”

Overdådig natur

Plante- og dyrelivet er rigt og uberørt på øen ud for den malaysiske vestkyst. Naturen er rå, så langt øjet rækker, planterne er vildtgroende og dyrene overalt, du kigger hen. Man kommer nemlig tæt på. Helt tæt på.

Et godt tip herfra er derfor at holde øje med, at aberne ikke stjæler din solcreme, drikker din vand eller lukker sig inde i din villa, hvis du bor i junglen, for de er klogere, end du tror. Også de smukke næsehornsfugle føler sig lige lovligt trygge, så man skal ikke kigge væk i mange sekunder, før man som i mit tilfælde fik hapset en croissant under morgenmaden. Men det er det hele værd, når man er så tæt på naturen, at man selv bliver en del af den.

Den storslåede natur kan også nydes til vands, hvor du kan prøve kræfter med vandsportsaktiviteter som bl.a. kajak, vandski, wakeboarding og paddleboarding.

Den privatejede ø Pangkor Laut.

Trekking i junglen

Er du til en kombination af afslapning og aktiv ferie, er der mulighed for at prøve kræfter med jungletrekking på det kæmpestore areal. Der er to forskellige ruter at udforske; den ene er forfriskende kort, den anden mere udfordrende, men med fantastisk smukke udkigsposter over bl.a. havet. Fælles for dem er, at de ender ved stranden, så man kan få sig en forfriskende dukkert i det azurblå vand.

Spa i verdensklasse

Er man til spa og forkælelse, er man havnet det helt rigtige sted. Pangkor Laut Spa Village har vundet adskillige priser, og det er nemt at forstå hvorfor. Der er kælet for enhver detalje, og spaen er enorm og fordelt over flere villaer, hvorfra man kan nyde behandlinger inspireret af Malaysia, Kina, Japan, Thailand, Bali og Indien. En perfekt kombination, der forener gamle traditioner med nye.

Et at Pangkor Lauts skønne poolområder.

Når du booker en behandling, skal du igennem flere ritualer, inden du kommer til selve behandlingen, og disse ritualer gør hele oplevelsen unik. Faktisk anbefaler personalet, at du afsætter hele 45 minutter inden din behandling for at få den fulde oplevelse. Du starter med et fodbad og en kinesisk fodmassage, derefter bliver du eskorteret videre til et traditionelt ”circulation” bad, hvor du med en goshi-goshi klud rengør kroppen inden du afslutter med et dyp i den opvarmede pool. Nu er du klar til at få en skånsom scrub og nyde en afslappende te inden din spabehandling begynder. Snyd ikke dig selv for denne særlige oplevelse.

Når du booker en behandling, skal du igennem flere ritualer, inden du kommer til selve behandlingen, og disse ritualer gør hele oplevelsen unik.

Middag på stranden

Resortet huser seks forskellige restauranter, så der er noget for enhver smag. Drømmer du om en romantisk middag for to på stranden, har du mulighed for at prøve det her. Rammerne kan umuligt blive smukkere eller mere romantiske. Da der er tale om private dining, er menuen fleksibel og hver middag unik.

Pangkor Lauts strandområde.

Bo som Pavarotti

Afhængig af budget og præferencer kan du blive indlogeret i de smukke villaer på stolper i vandet, du kan blive på fastlandet på stranden eller komme lidt op i højderne og bo i en Hill Villa i naturen. Fælles for dem alle er, at de er minimum 55 kvadratmeter, luksuriøse og smukke. Vil du gå all in, kan du booke suiterne Suria eller Purnama – eller endnu vildere Pavarotti suiten på imponerende 242 kvadratmeter. Gigantsuiten er opkaldt efter den verdenskendte tenor, som forelskede sig i Pangkor Laut og blev en hyppig gæst her på stedet.

Hotelværelse med udsigt.

Læs mere om Pangkor Laut Resort >>
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.