Farvel til din udgroning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Farver du hår eller er de grå hår begyndt at komme frem? Så kan det her produkt være guld værd for dig. Sådan gør du.

Sådan kommer du af med din udvoksning

Det kan være både dyrt og tidskrævende at skulle til frisøren mere end hver tredje måned. Men faktisk kan behovet være oftere, hvis man farver håret med en helfarve eller måske gerne vil dække den grå bund, der er begyndt at vise sig. De mange timer i frisørstolen og den til tider høje regning, kan skræmme mange fra at besøge frisøren.
Skal du vinde lidt tid imellem besøgene hos frisøren, og vil du gerne have en jævn og perfekt bund, kan en root concealer være dit nye must have produkt.

Hvad kan en root concealer?

En root concealer, hvis ikke du allerede har hørt om det, kan det varmt anbefales. Root concealer fås i mange forskellige nuancer og du kan nemt finde den, der passer bedst til din hårfarve.
Har du blond hår, da kan det dog være lidt sværere at finde den rigtige nuance, da flere af dem ikke passer helt til det helt lyse blonde hår, og man får nemt et varmt/gulligt skær.
Det kan dog være den perfekte løsning, hvis man fra naturens side er mørkhåret eller ‘kommunefarvet’, men alligevel afbleger håret, da den giver en fin og naturlig overgang.

Lige som du bruger en concealer i ansigtet for at dække eventuelle rødme, akne ar, mørke rande eller noget helt andet, kan du også bruge en concealer til håret, for at skjule din udvoksning eller grå hår. Du bruger en root concealer i hårrødderne, og nemt og hurtigt kan du med sprayen forlænge tiden mellem dine frisørbesøg. Skulle du komme for tæt på eller spray for meget produkt i hovedbunden, kan du nemt fjerne overskydende produkt med en vatpind.

Björn Axén Root Concealer. 80 ml. 120 kr.

Medium Brown concealer fra Björn Axén er en super smart concealer til hårrødderne. Den gør det muligt at camouflere udgroninger og dække eventuelle grå hår for en ensartet finish. Denne hårfarve-spray concealer har en lækker brun nuance og er derfor velegnet til hår med en brun farve.

Share.

About Author

Comments are closed.