Fillerbehandling UDEN injektion

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Føler du at du mangler fylde i huden, og vil du gerne reducere dine rynker og fine linjer samt opnå et mere frisk og naturligt udseende – men ønsker du ikke at ty til injektionsbehandlinger? Så er det nu du skal læse med her…

Hyaluronsyre er en naturlig del af huden

Hvis man gerne vil opretholde en spændstig, fast og fugtet hud, så skal hyaluron være en af ingredienserne. Huden producerer naturligt hyaluronsyre, men produktionen falder helt naturligt med alderen, og det er en af årsagerne til at huden mister sin elasticitet, og der opstår linjer og rynker. Hyaluron har også den unikke effekt, at det er med til at holde huden fugtet og beskyttet, i og med at produktionen falder med årene, så kan man godt få brug for en hjælpende hånd til at booste og fugte huden, så den modne hud faktisk har muligheden for at fremstå mere fast, boostet og fugtet da hyaluron går ind og stimulerer cellefunktionerne og genopbygger fastheden.

Hvis man skal have lidt fylde i f.eks. kinderne eller læberne, så plejer man normalt at gå til en kosmetisk behandler, der kan lægge en filler via injektion. Men er man ikke til nåle eller måske bare ikke klar til det endnu, så får man nu muligheden for at prøve et andet alternativ, der ikke indebærer injektion.
Det schweiziske laboratorie ‘Labo Cosprophar Suisse’ tilbyder et alternativ kaldet Fillerina®. Produkterne er baseret på mange års forskning, som giver et frisk og naturligt udseende – men UDEN brug af injektion.

 
GO Beautys chefredaktør har testet Fillerina®:

Jeg har nu brugt Fillerina® i 14 dage, som kurforløbet tager. Jeg har brugt en fillerkuren Grad 2 og suppleret med dag- og natcremen. Og ja, jeg kan bestemt mærke og se en forskel i huden. Især omkring øjnene. Det er også her jeg har koncentreret mig omkring og brugt mest produkt. Jeg synes faktisk allerede efter få dage, at jeg kunne se en forskel. Min hud så friskere ud, og havde fået mere glød. Min hud havde helt klart brug for mere fugt, og det er også det, som produktet er sprængfyldt af – nemlig hyaluronsyre. Hyaluronsyre er også det, der giver fylde i huden. Når mængden af hyaluronsyre i vores hud bliver mindre, det sker typisk med alderen, så kan huden og spændstigheden i huden falde lidt sammen. Det er det, der danner linjer og rynker samt man mister fylde i kinderne.
Produktet er meget nemt at påføre – og faktisk også lidt sjovt, da det er med nogle små sprøjter du lægger produkter på med. Det er et produkt, der smøres på og ikke skydes ind. Det er en lidt en klinisk oplevelse. Når du først har prøvet det én gang, er det nemt de andre dage. Den første dag kan det være at du har påført for meget produkt, men det kan du bare reducere den næste dag. Jeg har brugt Fillerina og aftenen, hvor jeg har mest tid selv om det kun tager omkring et kvarter. Trin 1 ‘Fillerina Gel Filler 1’ lægger du i rynkerne – eller i de områder du vil behandle. Når jeg lagt produktet på huden har jeg faktisk lagt mig ned og slappet af i 10 minutter, hvor produktet skal trænge ind og virke på huden. Efterfølgende skal trin 2 ‘Fillerina Nourishing Film 2’ smøres på. Om morgenen har jeg renset huden som jeg plejer og herefter påført Fillerina Day Cream.
Min hud har taget godt i mod produkterne. Og nu efter 14 dage er min hud virkelig blevet boostet og jeg bestemt kan se en forskel. Det er ikke at mine rynker er helt væk, men de er blevet reduceret – ligesom produktet også lover. Min hud er blevet glattere og porerne er minimeret.

Her har jeg påført trin 1 Fillerina® Gel Filler 1 i alle de små linjer og rynker.

Hvad gør Fillerina så unik?

Produkterne indeholder hele seks forskellige hyaluronsyre, der alle har forskellige størrelser, som gør at de kan trænge ned i selv de dybeste hudlag. Dette resulterer i markant mere volumen til huden samt en hud med færre fine linjer og rynker, der bliver langt mindre dybe.

Hvem kan bruge Fillerina?

Alle, der gerne vil se friske og bedst muligt ud – uden at skulle udsættes for omfattende æstetiske behandlinger.

Den første dybdevirkende filler behandling der ikke indebærer injektion

Fillerina® kommer i tre forskellige koncentrationsstyrker, så lige meget hvor du er henne i livet, så er der noget for din huds behov. De indeholder alle tre molekyler i forskellige størrelser fra de seks forskellige hyaluronsyre så de absorberes i de forskellige hudlag.

De tre styrker af behandlingen:

  • Grad 1: til mindre aldersrelaterede rynker og linjer
  • Grad 2: til synlige aldersrelaterede rynker og linjer
  • Grad 3: til dybe aldersrelaterede rynker og linjer

Serien arbejder målrettet og består af en 14-dages intensiv kur med tilhørende vedligeholdelsesprodukter herunder dagcreme, natcreme og en læbe/øjencreme, der alle er med til at forlænge effekten af kuren.

Fillerina® 14-dageskur

Den helt unikke 14-dageskur arbejder aktivt for at genvinde hudens volumen og elasticitet gennem en simpel to-trins behandling:

Trin 1:
Skal anvendes en gang dagligt i 14 dage, man bestemmer selv om det skal være morgen eller aften. Fillerina® 1 trænger ned i hudens dybe lag ved hjælp af seks forskellige hyaluronsyre med molekyler i forskellige størrelser og vægt for at fylde rynker og linjer ud.

Trin 2: 
Fordeles efterfølgende jævnt på den behandlede hud for at sikre at huden har fået tilstrækkelig fugt og næring. Fillerina® 2 tilfører næring og efterlader huden blød med en silkeagtig følelse. Serummet indeholder ingredienser som vitamin E, hvedekim olie og shea butter. Det er vigtigt at man holder sig hydreret under behandlingen for at få det bedste resultat. Det anbefales, at man drikker to glas vand inden man påfører behandlingen.

Kuren kommer i tre forskellige grader og koster:
Grad 1: 599 kr. (2x 30 ml.)
Grad 2: 699 kr. (2x 30 ml.)
Grad 3: 779 kr. (2x 30 ml.)

Hvor lang tid holder resultatet?

Kurbehandlingens resultater holder i tre-fire måneder, men man kan forlænge behandlingens resultat ved at bruge de øvrige produkter.

Læs mere om Fillerina og forhandlerliste her >>

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.