Skønhedseksperternes anbefalinger til sommerens behandlinger 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi hører det hvert år, og det er der en grund til. Vores tørre sommerhud har nemlig brug for ekstra fugt. Men det er ikke altid nok at pleje krop og ansigt derhjemme, så vi har sammen med eksperterne kigget nærmere på de bedste behandlinger.

Gør huden sommerklar

1. Sarah, kosmetolog og klinikansvarlig for Exuvianceklinikken i København anbefaler Exuviance De Luxe behandlingen.

Sarah anbefaler Exuviance SkinRise Bionic Tonic pads. 349 kr. og Exuviance
AF Vitamin C20 Serum kapsler. 659 kr.

Hvad kan behandlingen?

Exuviance De Luxe behandling er en luksuriøs og afslappende behandling. I behandlingen arbejder den professionelle kosmetolog med exfoliering, tilfører huden fugt og næring og forebygger fremkomsten af fine linjer og uregelmæssig pigmentering. Behandlingen passer til alle.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Efter en lang og kold vinter føles huden ofte tør og kedelig, og så er det perfekt at få en De Luxe behandling fra Exuviance, hvor vi ikke kun arbejder med frugtsyre og aktive ingredienser, men også fokuserer på ansigts- og dekolletagemassage. Massagen sætter gang i blodcirkulationen, så huden får en fantastisk glød.
I behandlingen bruger vi vores velkendte ”guldmaske”, som ikke har ægte guld i sig, men som giver huden en utrolig glans og spændstighed. Behandlingen har en effektiv antiage effekt og udjævner hudens struktur. Derudover udjævnes pigmentforandringer, og med ingrediensen PHA får huden beskyttelse mod de frie radikaler. Den indeholder også ingredienser som Vitamin A, C og E og grøn te ekstrakt.

Behandlingerne fra Exuviance arbejder alle med AHA frugtsyre, som passer til alle hudtyper og årstider. Kosmetologen skræddersyer altid behandlingen efter din hudtype og hudtilstand. En Exuviance behandling giver en mere klar hudtone, øger hudens spændstighed, giver glød og glans og modvirker og minimerer tørhed, rynker, fine linjer og akne. Behandlingen anbefales til selv den mest følsomme hud, alle aldre og passer til både mænd og kvinder.

Hvad koster behandlingen?

Behandlingen koster mellem 650-850 kr. afhængig af klinikken. Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt? Efter en grundig behandling er det godt, hvis du fortsætter med en god hjemmeplejerutine. For at få den fantastiske guldmaske effekt, anbefaler jeg, at du bruger SkinRise Bionic Tonic Pads om morgenen. De inde-holder PHA, som mildt exfolierer, fugter og giver en fin klarhed til huden. De indeholder også eucalyptus og pebermynte, som giver en opfriskende følelse. En rigtig god start på dagen.
Om aftenen anbefaler jeg vitamin C kapslerne fra Exuviance. C-vitamin er en kraftig antioxidant og er afgørende for dannelsen af kollagen. Kapslerne udjævner hudens hudtone og forbedrer hudens spændstighed. Du vågner op med en mere klar og glat hud.

>> KLIK HER OG BOOK DIN EXUVIANCE BEHANDLING PÅ EN KLINIK NÆR DIG
 


 

2. Heidi, indehaver af Naturlig Smuk på Frederiksberg anbefaler SMUK Signaturbehandling.

Heide anbefaler SMUK skincare serum vedligeholder huden med vitaminer og mineraler. 449 kr.

Hvad kan behandlingen?

Med danske, økologiske og bæredygtige produkter gennemarbejdes ansigtet med forskellige sammensatte teknikker. Det primære formål ved signaturbehandlingen er at stimulere huden og muskulaturen – og sætte gang i blodomløbet, så ansigtet bliver afspændt og får masser af glød og fugt. Behandlingen arbejder intensivt på bindevævet og muskulaturen, stimulerer lymfesystemet, peeler og fugter. Gua sha-sten og hot stones hjælper med at sætte gang i blodcirkulationen. Gennem akupressurpunkter i ansigtet og hudens organzoner under fødderne stimuleres huden også indefra. Vi tror på, at forebyggelse er vejen frem, når det kommer til skader og linjer i huden, og vi arbejder derfor på at afstresse og afspænde ansigtet og huden. Resultatet er et afspændt ansigt, der har masser af naturlig glød med færre linjer.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Huden har brug for fugt og afspænding, selv om det ikke er minusgrader udenfor. Den skarpe sol får os ofte til at misse med øjnene, og det kan give spændinger omkring øjnene og i panden. Solcreme indeholder desuden kemisk solfilter, der tilstopper porerne, så det er stadig vigtigt at få en dybdegående ansigtsbehandling for at få renset ud. Behandlingen efterlader huden blød, fugtet og lækker og klar til masser af skønne og varme sommerdage.

Hvad koster behandlingen?

Behandlingen varer 105 minutter og koster 1.400 kr.

Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt?

Vores prisvindende SMUK skincare SERUM er perfekt til at vedligeholde huden med de vitaminer og mineraler, den har brug for. Ved brug af serum forlænger du hudens fugt- og vitaminbalance og dermed også resultatet af behandlingen.
 


 
3. Charlotte Kasandra Tørnby fra SARD anbefaler Signature Body Cupping behandling.

Cellulite Oil Therapy + Cup No. 3 sættet har en værdi af 518 kr. som man får med ved første behandling.

Hvad kan behandlingen?

Body Cupping behandlingen giver en dybdegående massage af bindevævet – det nederste hudlag. Bindevævet kan man kalde kroppens container, for det er her, affaldsstoffer, som kroppen ikke kan udskille, ophober sig og giver ømt, ujævn og hævet væv/hud. Massagen med sugekop og den specialudviklede olie, sætter gang i cirkulationen i bindevæv og kredsløb, og på den måde vil affaldsstofferne udskilles, bindevævet blive stærkere og huden mere jævn og fast at se på. Cellulite (eller appelsinhud, om du vil) skyldes en ophobning af affaldsstoffer i bindevævet.

Hvad kan behandlingen?

Behandlingen er god lige nu, fordi vi bliver lidt mere opmærksomme på, hvordan vores hud på især balder og ben ser ud, nu hvor vi skal til at lufte kroppen i badetøj. Man kan ikke træne cellulite væk, så det er manuelt arbejde med sugekopper i kombination med olie, der skal til.

Hvad koster behandlingen?

Signature Body Cupping koster 850 kr. for en times behandling. Ved første behandling får du et hjemmekit, som består af CELLULITE OIL THERAPY og CUP No.3 – med dette sæt arbejder du videre med massage af bindevævet dagligt i op til fire uger.
 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.