Nyt

Frida Hallqvist: Bliv sundere og bryd op med dårlige vaner

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Når lyset og varmen kommer får vi tit lyst til at blive sundere og bryde op med dårlige vaner. Små sunde forandringer i din hverdag vil gøre en stor forskel og hvis det samtidligt er ting som er nemme og ikke tidskrævende vil du få større succes. Det er først når vi kan mærke at en ny sund forandring har effekt at motivationen bliver stærk nok til at forstætte med den.

Få ny energi

Jeg synes det er vigtigt at balancere sundheden både for krop og sind så her kommer nogle af mine egne tips til alt fra indre til ydre sundhed og skønhed. Jeg ønsker dig den bedste sommer med ny energi til at blive og gøre alt det du drømmer om!

Få her mine sunde og skønne favoritter lige nu og en opskrift på en af mine yndlingstærter med varme æbler.

Min morgenrutine

Vi ved alle at fiskeolie er sundt – dog har mange har svært ved at tage den. Men hvis du hælder den flydende fiskeolie ned i en ingefærshot så kan du slet ikke mærke smagen. Derudover har denne fra Puori en smag af citron som giver dig nul eftersmag. Omega-3 er et essentielt næringsstof og vi skal have det igennem kosten. Men hvordan virker den? Fiskeolie dæmper betændelse og irritation da den virker anti-inflammatorisk. Den stabiliserer også hjerterytmen og udvider blodkarrene, så blodtrykket falder.

Puori O3 – Omega 3 fiskeolie. 60 kapsler. 159 kr. 

Den sunde hurtige

Det er ikke altid tid at få lavet hjemmelavet mad men mange take away alternativer bliver meget usunde. Sundtakeaway.dk har gjort noget ved det og de leverer i hele Denmark. Du kan selv sammensætte måltidskasser udefra det du ønsker og din families behov. De går op i kvalitet, sundhed og god smag. Men det bedste er at retterne faktiske er færdige og skal bare varmes. En kæmpe hjælp i hverdagen når det er travlt og du stadig vil prioritere din sundhed.

1 uge fra 848 kr. www.sundtakeaway.dk

Min sunde snack

Dig snacks er nogle af mine sunde favoritter fordi nu kan jeg endelig få en lækker snack uden at gå på kompromis med min sundhed eller den gode smag. De er lavet med økologiske naturlige ingredienser og er altid uden raffineret sukker. Veganske og glutenfri og du får smagskombinationer som swedish cinnamon ball, lemon cake, hazzelnut cookie. Alle smager godt!


Fra 15 kr. stk. www.digsnacks.com

On the GO workout

Har du svært at få trænet når du har travlt i hverdagen? Det er tit et spørgmål om tid men hvis du nu kan træne hjemme og samtidligt få personlig vejledning i din træning så er det altid muligt at få tid til 10-30 min træning om dagen. Jeg har lavet min egen trænings app med flere hundrede forskellige træningsprogrammer i alle niveauer. Du skal bare trykke på play og træne med så kommer du hurtigt i form! Alt fra egen kropsvægt, cardio, core, yoga, styrketræning, livestream træninger og meget mere.

Få 1 måned gratis med rabatkoden: “gobeauty” på www.bodybyfrida.com – 149 kr. pr. måned

Refresh

Jeg bliver nemt lidt hævet og mørk under mine øjne men disse små under øjne maske fra Miquera hjælper mig altid. Et tip er at lægge pakken i køleskabet nogle timer inden så får du også en kølende effekt og du får friskere øjne omgående! Huden under øjne bliver tit tør men hvis du får et fugtboost fra en øjenmaske, så glatter du hurtigt ud de fine linjer. Maskerne sidder så godt at du bare kan tage dem på og stadig gå rundt og lave ting under tiden så du også kan tidsoptimere din skønhedsrutine.

Øjenmasker fra Miqura koster fra 39 kr. 

Sov bedre

Søvn er vigtigere end vi tror og tit prioriterer, men med SooSleep tyngde dynen kan du hurtigt få en bedre nats søvn. Dynen hjælper dig med at reducere stress, angst og temperatur regulerer. Det føles som om hele kroppen slapper fuldstændigt af og du bliver krammet på en behagelig måde. Dynen er helt økologisk og spækket med certifikater så du ikke behøver bekymre dig om gener eller allergi. Jeg sover selv med en og har aldrig sovet bedre. Min ældste søn på snart 10 år har også fået meget bedre søvn siden han også fik en tyngdedyne. Mere ro på om natten giver os alle overskud og bedre energi om dagen.

SOO Kugledyne koster fra 1.295 kr.

OPSKRIFT:
Pekan tærte med varme æbler

 

Nøddebund:

 • 2 dl pekannødder
 • 1 dl mandler
 • 5 dadler uden sten
 • 50 gram plantesmør
 • 1 spsk. kanel
 • 2 tsk. kardemomme
 • ½ tsk. vanilje pulver

 

Fyld:

 • 4 Æbler
 • 1 tsk. kanel
 • 2 spsk. honning
 • 1 dl ristede hakkede mandle

Pynt: fine æbleskiver med kanel på toppen

Sådan gør du:

Bund: finhakke pekannødder og mandler. Mikse rumstempureret plantesmør, dadler, kanel, kardemomme og vanilje pulver i en foodprocessor. Rør derefter i nødderne. Lav bunden i en tærteform og bag den i ovnen.

Fyld: koge sammen fyldet så det bliver en flydende med fast grød. Læg det på den bagte bund og pynt på toppen med flot skåret æbleskiver. Drys lidt kanel på toppen og bag igen i ca 15 min.

Bag bunden i ovnen i 10 min. på 180 grader
Bag igen i ca 15 min. samme temperatur.

Frida Hallqvist, GO Beautys sundheds- og fitnessguru.

”Målet for mig er, at tanker om sundhed ikke fylder for meget, fordi det allerede er blevet en helt naturlig del af mit liv. Jeg har valgt at droppe perfektionismen, finde balancen og nyde livet. Og ja, det lyder nok nemt, ikke? Men det er faktisk ikke så svært, som du tror. Det kræver små daglige skridt i den rigtige retning. At holde et højt minimumsniveau af en allround sund livsstil, som inkluderer træning, mental balance, god søvn, sund kost og sunde produkter. Nøglen til at lykkes er at blive ved, også efter et glas champagne eller to… Så ingen forbud, men lær at lytte til din krop. Den fortæller dig nemlig, hvordan du har det…”

KLIK HER >> Få 4 effektive øvelser for balder og mave
Share.

About Author

Comments are closed.