Genveje til bikinisæsonen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi jubler over lysere tider og solens varme, men sol og sommer er også lig med bikinisæson. Og kommer vi ikke altid liiige lidt for sent igang med at gøre kroppen klar til at shine på stranden?

GO Beauty giver 11 tips til at gøre hele kroppen sommerklar– uden du behøver at gå i panik.

Gør kroppen sommer- og ferieklar

1. Bye bye, appelsinhud

De fleste af os har det, men de færreste er os er glade for det: appelsinhud. Fedtdepoter i underhuden får overhuden til at se uregelmæssig ud. Har du ligesom de fleste andre appelsinhud, kan du i det mindste glæde dig over, at 90% af alle kvinder over 15 år har det, uanset højde og drøjde. Det kan ikke trænes væk, men overvægt kan gøre det værre.

En sund livsstil har ifølge eksperterne en mindskende effekt, og her gælder det bare om at undgå alt, hvad der er usundt og – ville nogle mene – sjovt, såsom alkohol, rygning, sukker, koffein samt fed og usund mad.

I stedet skal du drikke masser af vand, spise fibre, frugt og grønt, få din daglige motion, undgå stress og bruge en god fugtighedscreme eller olie på de angrebne områder.

Vi har gemt på en løsning, som kan hjælpe din drømmekrop på vej, så du allerede kan være klar til sommer, nemlig den populære behandling LPG Endermologie. Den eneste 100% naturlige, ikke-aggressive mekaniske hudstimuleringsteknik, som reaktiverer cellernes processer. Behandlingen med det nyeste LPG Alliance apparat stimulerer forsigtigt huden til at vække de foryngende celler, fibroblasterne. Når cellerne bliver aktiveret, begynder de at reparere kollagenet, hyaluronsyrer og elastinet i huden, så den helt naturligt genopretter tætheden og fastheden indefra.

Find en klinik i nærheden af dig og book en behandling. KLIK HER >>

Prisen på en LPG behandling kan variere fra klinik til klinik, men koster fra 500-900 kr.

2. Hårfri og klar til bikini

Det nemmeste er at gå i krig med skraberen, men det er bare ikke den smarteste løsning, for det holder ofte kun et par dage, før den skal på banen igen med det resultat, at du til sidst har flere knopper, end hvis du havde røde hunde. Hårfjerningscreme er også en mulighed, som holder en anelse længere.

Voks gør ondt de første par gange, men det er en kortvarig smerte, og resultatet holder ca. fire uger.

Der er forskellige typer voks, og du kan vælge selv at gøre det eller at få en kosmetolog til det. Er du nybegynder eller knap så vild med udsigten til at være smurt ind i voks fra top til tå – kun for at finde ud af, at du umuligt kan fortsætte efter at have skreget lungerne ud ved første forsøg – skal du starte hos den professionelle. Det er dyrere end at gøre det selv – og langt mindre smertefuldt. Bikinilinjen kan nøjes med at blive fri for hår i trussekanten, eller du kan vælge en Brazilian Wax, hvor det hele fjernes! Første gang er altid den værste.

Vil du spekulere mindst muligt på kropsbehåring, er laser vejen frem, bare du er tålmodig. Det fulde udbytte ses først efter nogle gange, men gevinsten er til gengæld færre og færre hår med tiden – for mange helt op til 80% færre hår efter 4-9 behandlinger. Derefter er der kun brug for 1-2 gange om året.

FIND OG BOOK EN BEHANDLING PÅ EN KLINIK I NÆRHEDEN AF DIG >>

3. Hjemmeprodukter til at blive hårfri

Har du mod på at prøve kræfter med hårfjerning derhjemme? Så er det her produkt måske noget for dig. HEVI Roll On Sugaring Varmer gør det hurtigt, nemt og effektivt at rulle sukkervoksen på huden. Når sukker voksen er varmet op ruller du den på huden og fjerner hårene med strips.

HEVI Sugaring er økologisk certificerede og allergivenlige hårfjerningsprodukter, der består udelukkende af naturlige ingredienser. HEVI Roll on 224,25 kr.

Er du mere til den traditionelle barberskraber til hjemmebrug, så kan vi anbefale den fra Shavesafe. ShaveSafe kan bruges på hele kroppen, der opnås en glattere og tættere barbering af huden og skraberen efterlades altid ren og fri for bakterier.

Shavesafe Barberskraber Razor 99 kr. Shavesafe Barberskum til sensitiv hud 200 ml. 199 kr.

4. BESKYT DIG NU!

Vi får tudet ørerne fulde med det hvert eneste år, men husk det alligevel: Beskyttelse mod solen er alfa og omega. Det gælder ALT inden for solbeskyttelse. Solcreme faktor 50, masser af antioxidanter, serum med c-vitamin, en god fugtighedscreme og masser af vand. Hvis man har pigmentpletter, skal man smøre sig med faktor 50 hver anden time.

5. Solglød med snyd

Vidste du, at man kan få kropsmakeup? Når vi begynder at få de varme dage og ben og arme skal vises frem, så er det ikke altid med den største begejstring til at starte med. Kroppen har været pakket ind hele efteråret og vinteren, det betyder også at alt hvad der hedder kulør er ikke eksisterende.

Der går lidt før, at man har fået opbygget en teint, men bare rolig der er hjælp at hente!

Body Blur fra Vita Liberata fungerer som en usynlig nylonstrømpe. Produktet trænger hurtigt ind, holder i op til 24 timer og så dækker det alt fra karsprængninger, ujævnheder og giver dig en pæn og ensartet farve, så du er klar til at hoppe i sommerkjolen og vise dine ben frem. 100 ml. 349 kr.

6. Sådan undgår du solrynkerne

Sommeren er perfekt når det kommer til behovet for en Botox behandling. i takt med at solen begynder at skinne mere og mere, jo mere kniber vi øjnene sammen hvilket tilsammen betyder flere fine linjer og rynker i pande og øjenomgivelser. Botox hedder også Botulinum Toxin og er en injektionsbehandling der afslapper musklerne og gør, at de uønskede rynker i pande og ved øjnene bliver udglattet.

7. Skal du i festkjolen?

… kommer vi ikke uden om. At smide et par kilo og give kroppen en lettere fornemmelse uden at virke uoverkommelig, er 5:2 kuren et godt bud på. Kuren har vi nævnt før, men det fantastiske ved den er, at den rummer plads til at spise det, man kan lide – og har lyst til. Holder du dig til planen, kan du nå at smide en tøjstørrelse inden bikinien skal frem.

Kuren er enkel: Spis 500 kalorier på fastedage to gange ugentligt, bare sørg for, at det ikke er to sammenhængende dage. De øvrige fem dage spiser du normalt – inden for rimelighedens grænser. Det vil sige; skær ned på slik, kager og tomme kalorier, men tillad dig selv et glas rødvin eller et par stykker mørk chokolade.

På dine fastedage må du spise dine kalorier, som du vil – på en gang eller delt op på flere måltider. Men for mange er det nemmere at holde sig på rette kurs ved at spise 100 kalorier til morgenmad, 150 kalorier til frokost og 250 kalorier til middag. Velbekomme.

Sol før, under og efter produkter

8. Inden soleksponering

VitaYummy Tan & Glow er et kosttilskud med fokus på, at forberede huden til solen. Tan & Glow indeholder blandt andet beta-caroten, gurkemeje, niacin, vitamin C, og E samt mineralerne zink og jod. Vingummierne har en tropisk frugtsmag, farven kommer fra paprika og gulerod og vingummierne er vegansk og fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer. 60 stk. 159 kr.

9. Når du opholder dig i solen

Darling Screen-Me Spray SPF 50+ er en letvægts sol lotion til både ansigt og krop. Spray sollotion er baseret på en innovativ formel med stærk anti-aging og fugtgivende virkning. Den har antioxidante og beroligende egenskaber og en forebyggende virkning på pigmentpletter. Derudover kommer den i den fineste spraydispenser som gør den nem at påføre. 150 ml. 395 kr.

La Roche Posay ANTHELIOS anti shine mist SPF 50+ har en meget høj beskyttelse og er helt perfekt til den sensitive hud. Sprayen er så let, at man næsten ikke oplever at man sprayer den i ansigtet. En let og frisk mist der udover den høje beskyttelse også giver en øjeblikkelig følelse af friskhed. Perfekt i tasken på farten. 75 ml. 159,95 kr.

10. Husk håret

Det er ikke kun huden der skal beskyttes mod solen. Måske tænker du ikke over det, men håret skal også beskyttes mod solens stråler for ikke at blive tørt og slidt unødvendigt. HAIRLUST Sun Defense Hair Mist er en fugtgivende leave-in hår mist der lægger sig som en usynlig solbeskyttelse til hår og hovedbund for at beskytte mod solforbrænding og skade fra solens stråler. 150 ml. 189 kr.

11. Efter solens stråler

En god aftersun er et must efter en hel dag i solen. COOLA + Radical Recovery after-sun lotion er perfekt til den tørstig og solbrændt hud. Den økologiske lotion tilfører masser af fugt og beroliger huden med aloe vera og bruger agavens naturlige fugtighedsindkapslende mekanisme til lindring after solskoldning, samtidig med at den giver effektiv miljøbeskyttelse. 180 ml. 289 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.