Nyt

Frida Hallqvist: “Mine favoritter”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Frida er fra Sverige, men har boet i Danmark i over 15 år. Hun har en baggrund som professionel balletdanser, men skiftede danseskoene ud med træningssko. I dag er Frida træningsekspert, foredragsholder og forfatter til bøgerne ’Træn, Spis, Lev’, ’Kickstart dit sunde familieliv’ og ’Body by Frida’. Frida har skabt sit eget online univers som går under navnet Body by Frida, hvor man får træningsøvelser og programmer med al slags træning til både begyndere og øvede. Du kan også deltage i en online bootcamp til vægttab og få lækre sunde opskrifter.

Skøn & sund som Frida Hallqvist…

Mit bedste beautytip…

Er at starte dagen med et glas vand med friskpresset citron og 1 spsk æblecidereddike i. Dette efterfulgt af 1 spsk. flydende fiskeolie. Det tager jeg inden, jeg spiser og drikker kaffe. Husk også at give dig selv en god ansigtsmaske hver uge. Jeg er superstor fan af ansigtsmaskerne fra Miqura.

Miqura Bubble mask er en dybderensende sheetmaske. Pr. stk. 59 kr.

Jeg holder mig sund ved at…

Spise mad, som min krop bedst kan tåle. Jeg lytter og mærker efter hvad min krop reagerer på, og hvad den kan lide, og tilpasser min kost efter behov. Jeg træner altid fire gange hver uge. Træningen er helt grundlæggende for både mit indre og ydre velvære.

Frida har en baggrund som professionel balletdanser, men skiftede danseskoene ud med træningssko og yogatøj.

Produktet jeg ikke kan leve uden…

Vintner’s Daughter Active Botanical Serum olien bruger jeg både morgen og aften, og jeg er fuldstændig afhængig af den. Efter jeg startede med at bruge den, har min hud aldrig været bedre, blødere og mere gennemfugtet. Den kan i øvrigt kun købes hos I love beauty her i Danmark.

Vintner’s Daughter Active Botanical Serum er 100% naturlig og fremstillet helt uden parabener, pftalater, syntetisk parfume, PEG og SLS. 30 ml. 1.495 kr.

Når jeg skal forkæle mig selv…

Tager jeg fri fra arbejde og booker en massage eller en ansigtsbehandling og gerne også en frokost med champagne sammen med en god veninde, hvor vi løser verdenssituationen.

Når jeg skal slappe af…

Starter jeg latterligt nok først med at rydde op og så træne, efterfølgende kan jeg slappe ordenligt af. Jeg har frygteligt svært ved at slappe af, når det roder eller når jeg ”ikke kan mærke min krop”. Jeg skal helst først løbe en tur og så lave yoga efter. Så er jeg klar til at slappe af med et varmt karbad og kan bruge timer med karbad, hårkur gerne fra WeDo, som er vegansk, en god bog, scrubbing og bare slappe af med god musik og levende lys.

WeDo Professionel Light & Soft Mask giver masser af fugt til håret. 150 ml. 199 kr.

 
Tilmeld dig Fridas online træning og få en måned GRATIS med koden ”gobeauty” www.bodybyfrida.com
Du kan også downloade Fridas nye APP: BODY by FRIDA den findes både i APPstore og i Googleplay.
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.