Håndcreme til de tørre hænder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vinteren nærmer sig og det samme gør kulden. En god håndcreme kan holde tørre og sprukne hænder væk. Derfor er håndcreme vigtig.

Den uundværlige håndcreme

Tørre hænder? Det døjer mange af os med, og det bliver kun værre i takt med at det bliver koldere, vådere og mere blæsende. Måske tænker du ikke over det, men prøv for en kort stund at tænke over, hvor meget dine hænder dagligt udsættes for. Cykeltur i regn og blæst, gør det selv projekter, opvask, madlavning og rengøring. Listen er lang, men en ting er sikkert, de fortjener opmærksomhed og forkælelse.

Vidste du…

Hænder og hals er de to steder hvor man kan se de første aldringstegn? Endnu en grund til at pleje de forsømte områder.

Det er ikke kun i tasken en håndcreme kan gavne. En god ide er at have en håndcreme, eventuelt på pumpe, ved siden af din håndsæbe på badeværelset og i køkkenet. På den måde kan du nemt opretholde den gode rutine. Dine gæster vil også takke dig for det, når de kommer på besøg.

Mange håndcremer fås i rejsestørrelse og kommer generelt i mindre størrelser, helt perfekt til at have i tasken og altid med på farten når behovet opstår.
Håndcreme tilfører hænderne den fugt og de fedtstoffer som huden på hænderne har brug for, ikke at tørre ud. Her får du 3 bud på gode håndcremer til tasken;

Ole Henriksen Stay in Touch. 75 ml. 189,95 kr.

En ultra nærende håndcreme spækket med multiolier og antioxidanter der plejer, beskytter og fugter dine hænder i dybden.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream hand treatment. 75 ml. 135 kr.

Er en hurtigabsorberende håndcreme, der sørger for at hænderne ikke mangler fugt. De effektive ingredienser beroliger, plejer og efterlader hænderne bløde.

Nuxe hand & nail cream. 50 ml. 75 kr.

Reparerer og nærer selv de mest tørre og ødelagte hænder. Håndcremen indeholder akaciehonning og mandel og avocado olier men virker ikke fedtet.

Share.

About Author

Comments are closed.