Sådan laver du de perfekte krøller

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du altid drømt om at have smukt, krøllet hår? Så er det nu, du skal gøre noget ved det! Med denne guide får du tre måder, hvorpå du kan lave de perfekte krøller derhjeme.

Et krøllejern er den nemmeste måde at få perfekte krøller på

Et godt krøllejern er den nemmeste måde at få perfekte krøller på. Det er ikke svært at bruge, og det giver dig mulighed for at lave mange forskellige frisurer. Du kan bruge det til at lave store eller små krøller, og du kan også bruge det til at lave forskellige slags frisurer. Du kan finde et krøllejern i mange forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til din hårtype.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du har meget tykt hår, skal du vælge et større krøllejern, da dette vil give dig bedre resultater. Husk desuden altid at brug varmebeskyttende spray, når du anvender et krøllejern.

Krøller med en føntørrer og en rundbørste

En måde, hvorpå du kan skabe fald i håret, er med en føntørrer og rundbørste. For at få de bedste resultater, når du krøller dit hår med et føntørrer og en rundbørste, skal du starte med at tage en tot af dit hår, og sætte rundbørsten under den. Sæt derefter føntørren foran. Herefter skal du dreje rundbørsten lige så stille opad, så du samler hele håret i cirkler omkring børsten, mens du holder føntørren på plads. Når børsten er kommet helt op til toppen af dit hår, skal du holde den der i 5-10 sekunder, alt efter om du ønsker en stram eller blød kurve. Derefter kan du langsomt dreje børsten ned igen og gentage processen for resten af dit hår.

Få smukke krøller uden varme

Det er faktisk muligt at få krøller uden varme, hvis man ved hvordan man skal gøre. En af de klassiske måder er ved at flette sit hår, når det er fugtigt. Natten over kan man så sove med fletningen i, og om morgenen vil håret have fået smukke krøller.

Det er også muligt at lave krøller uden varme ved hjælp af forskellige hårprodukter. De fleste af disse produkter indeholder en form for kur eller olie, som gør at håret bliver mere fleksibelt og dermed nemmere at style. Hvis man har tyndt og/eller skadet hår, kan det dog være en god idé at undgå de produkter, da de kan være for aggressive for dit hår.

Det er ikke så svært at lave de perfekte krøller, som mange måske tror. Faktisk er det ret enkelt, hvis man bare følger nogle få simple trin.

 

Share.

About Author

Comments are closed.