Har du hørt om slugging?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er du på de sociale medier, helt specifikt TikTok, er det svært at have undgået trenden ”slugging”, der startede og gik amok på netop TikTok.

Hvad er slugging?

Slugging er en K-beauty trend, som involverer påføring af vaseline eller andre barrierebeskyttende produkter i ansigtet inden sengetid, efter de sædvanlige hudplejerutine om aftenen. Dette skaber en beskyttende barriere, der forhindrer vandtab fra huden om natten, så huden bedre kan regenerere sig selv.

TikTok er det helt store sociale medie når det kommer til at dele nye, gamle, skøre, vanvittige og ikke mindst fantastiske brugbare skønhedstrends. Ikke desto mindre bliver de hver dag delt med flere millioner skønhedsinteresserede verdenen rundt, der sidder klar til at afprøve de nyeste trends på egen hud og krop.

Sådan gør du

Denne trend er helt sikkert bedst at afprøve inden sengetid, da det nok er de færreste af os, der har lyst til at tage i skole eller på arbejde helt fedtet og skinnende med et lag vaseline i ansigtet.

  1. Afrens huden som du plejer, så huden er helt fri for skidt, snavs og makeup.
  2. Påfør din favorit serum, gerne med ingredienser som hyaluron eller niacinamid med fokus på fugt og beskyttelse.
  3. Påfør et lag vaseline eller anden fed barrierebeskyttende creme ovenpå din serum.
  4. Rens ansigtet om morgenen og påfør dine normale produkter.
HUSK det anbefales ikke, at man benytter sig af slugging metoden hver dag. Gentag max tre nætter i træk og hold derefter en pause.

Trenden deler vandende. Hvor nogle hævder at vaseline blokerer porerne og sværger andre til, at det er hemmeligheden bag deres dugfriske hud. Der er vist ingen tvivl om, at denne trend kan være risikabel at kaste sig ud i, for dem med akne og tendens til fedtet hud og indkapslinger. Derimod kan det gavne dem, der har en meget udfordret og nedbrudt hudbarriere. Er hudbarrieren ikke intakt kan huden ikke holde på sin egen fugt, og det kan medføre en rød og irriteret hud.

Share.

About Author

Comments are closed.