Skab looket fra forsiden med Neel Rønholt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Til looket har vi fokus på en glowy hud og et udtryk, der fremhæver Neel Rønholts smukke træk. Vi vil gerne vise Neel fra forskellige sider og derfor leger vi både med det løse hår, men også en opsætning, der giver et helt andet look.

Masser af glam og glow

Få her Neel Rønholts makeup- og hårlook step-by-step

Om looket siger hår- og makeupartist Kasper Astrup:

“Neel Rønholt har en skøn og naturlig personlighed og udstråling, så fokus har været at fremhæve et levende look. Jeg gik efter at skabe et mere cool look og stylede håret med bløde krøller, der klæder Neel rigtig godt og giver hende kant.”

Til looket er der brugt hårprodukter fra ghd og Wella. Makeup’en fra det danske mærke The Makeup Library, der  er vegansk og kan købes eksklusivt i Normal.

Klik på videoen og kom med backstage og se hvordan forsiden er blevet til…

 

Victoria Beckham waves

Vi lavede to forskellige hårlooks på Neel. Det første var med håret løst og det næste opsat. Et godt tip er at føntørre håret med ghd bodyguard for at varmebeskytte håret og enderne med no.breaker fra Sebastian. For at skabe et mere fylde kommer jeg ghd body goals i håret, hvilket er en volume mousse, og føntørrer håret helt tørt.

ghd Bodyguard Heat Protect Spray. 120 ml. 199 kr.

Denne spray en let og usynlig varmebeskyttelse, der indeholder ghds unikke varmebeskyttende system.

Sebastian no.breaker leave in spray. 100 ml. 320 kr.

Denne leave in trænger dybt ind i hårets skællag og reparerer selv store skader forårsaget af varmeredskaber og kemiske behandlinger.

ghd Body Goals Total Volume Foam. 200 ml. 199 kr.

En let mousse, der giver fylde og volumen samt langtidsholdbare resultater.

Til forsiden gik jeg efter at give Neel lidt kant og skabe et råt look med sexede Victoria Beckham-inspirerede waves. Jeg brugte ghd Curve Soft Curl Tong krøllejern for at skabe smukke store bølger i håret og ghd curly ever after i håret for at give bølgerne hold og bevægelse. I de forreste totter lavede jeg en S-wave med et mindre glattejern for at få en mere flad bølge i enderne. Jeg sluttede af med at bruge Eimi Mistify me light hårlak og ghd dramatic ending for mere glans til enderne.

ghd Curve Soft Curl Tong. 1.599 kr.

Er perfekt til dig, der drømmer om store krøller, bølger og volumen, specielt velegnet til langt hår.

ghd curly ever after. 120 ml. 199 kr.

En varmebeskyttende spray, der giver maksimalt holdbarhed og definering til krøller og bølger.

Eimi Mistify me light. 300 ml. 215 kr.

En hurtigtørrende hårspray, der indeholder en let formel, som fordeler sig over ekstra fint hår og giver beskyttelse mod fugtighed, UV-stråler og varmestyling.

ghd dramatic ending smooth & finish serum. 30 ml. 199 kr.

En letvægtsserum til et blødt, blankt og glat finish.

Knold eller hestehale

Ved andet look satte vi håret op for at skabe lidt variation og vise Neel fra forskellige sider. Jeg lavede en hestehale og rullede pandehåret op for at give de forreste totter lidt bølger, som vi kender fra bl.a. Bella Hadid.

Ghd Thin Wand. 1.599 kr.

Et professionelt 14 mm tyndt krøllejern, der er perfekt til at skabe definerede og ensartede små krøller i alle hårtyper og længder.

Hestehalen skal blive til en knold, og det gør jeg ved først at krølle håret med ghd Thin Wand. Krøllejernet er særlig god til, at lave små tynde krøller. For at definere krøllerne og give spidserne en sund finish brugte jeg ghd curly ever after i hele håret. Vi gik efter et look med meget krøl i knolden, men looket kan også være som en hestehale, hvis man er mere til det.

Makeuplook med lækker og glowy hud

En god base er altafgørende for en makeup, der holder. Neel har en pæn hud fra naturens side med tendens til lidt røde kinder. Huden gjorde vi glowy og mere ensartet ved hjælp af The Makeup Library Foundation for at bevare et naturligt udtryk. Afslutningsvis brugte jeg The Makeup Library Mineral Powder for en perfekt finish. For at skabe shine og highlights brugte jeg bronzeren i farven Golden Bombshell.

The Makeup Library Soft Focus. 67 kr.

En foundation serum, der føles let på huden og giver en ensartet hud. Den fugtiggør, beroliger og beskytter mod udefrakommende påvirkninger.

The Makeup Library Pixel Perfect. 58 kr.

Blender ind i huden og efterlader et let, silkeagtigt lag. Mineral pudderen er så finmalet, at den giver et perfekt, fejlfrit udseende. Fikser og beskytter din makeup hele dagen lang.

Bryn og øjne

For at fremhæve og forme Neels bryn brugte jeg Eyebrow Gel Brown, som er udstyret med en børste, der hjælper til at skabe mere formede og markerede bryn på en naturlig måde.

På øjnene lagde jeg et naturligt ”smokey eye” look. I globen lagde jeg en lys brun fra paletten Eye Love You og i hjørnerne en mørkere kant samt en eyeliner i vippekanten for at definere og markere øjnene og fremhæve Neels smukke blå øjne. Afslutningsvis brugte jeg Volume mascaraen, som er våd og let at arbejde med og bygge op. De lange fyldige vipper giver øjnene dybde og fremhæver Neels smukke øjne.

The Makeup Library Mineral Eye Palette. 53 kr.

Denne palette består af fire farver med cremede tekstur, fugtende kvaliteter og en stay-on effekt. ‘Eye Love You’ indeholder matte og shimmer brændte jordnære farver.

The Makeup Library Eyeliner. 18 kr.

Fremhæver dine øjne og har samtidig nærende ingredienser, der giver fugt og blødgører øjenområdet. Findes i 6 farver.

The Makeup Library Volume Mascara. 37 kr.

’Beyond Black’ mascharen gør vipperne tykkere, og får dem til at synes længere. Perfekt til brug på de dage, hvor du vil skrue op for volumen og super size dine vipper!

Læber

På læberne brugte jeg lip gloss i farverne Vintage Rose og Flame. Et godt tip er altid at fugte læberne, inden du påfører dit læbeprodukt, navnlig hvis du bruger læbestift. Glossen ligger ikke så pænt i tørre sprukne læber. Alle læbeprodukter fra The Makeup Library virker fugtgivende på læberne.

The Makeup Library Lip Gloss. 28 kr.

Glossen giver masser af fugt og shine til læberne. Indeholder bl.a. aloe vera, der er balsam til læberne. Findes i 6 nuancer.

Kinder

På kindbenene brugte jeg paletten Shades of Love som blush for at give lidt shine og fremhæve det friske og naturlige look.

The Makeup Library Golden Bombshell Bronzer. 58 kr.

Denne bronzer har fem gyldne og varme toner, som nemt blendes til et strålende sun-kissed look og fungerer som både blush, bronzer, highlighter, shine og contouring palette.

The Makeup Library Shades of Love. 67 kr.

Denne palette har fem koral og rosa nuancer, som nemt blendes til et soft-focus look og fungerer som både blush, highlighter og shine palette.

Læs hele interviewet med Neel Rønholt og få flere tips og tricks til looket i det nye nummer af GO Beauty. Køb det lige her eller i udvalgte COOP butikker, 7-Eleven, MENY, supermarkeder og kiosker i hele landet.

Om Kasper Astrup:

Neel Rønholts smukke look er kreeret af Kasper Astrup, med styling og hårprodukter fra ghd og makeup
fra The Makeup Library

Kasper er uddannet frisør og har i flere år været hår- og makeupartist på ’Vild med dans’ og ’X-Factor’ på TV 2og mange andre programmer. Kasper er bl.a. ambassadør for ghd og er en del af det kreative team i skandinavien. Kasper vægter klædelighed og harmoni højt i sit håndværk.

Tilrettelæggelse: GO Beauty
Foto: Jonas Jensen
Hår- og makeupartist: Kasper Astrup
Sponsor på hår: Wella og ghd
Sponsor på makeup: The Makeup Library
Assistent: Sidsel Westh Michelsen
Stylist: Sofia Astby Dock

Share.

About Author

Comments are closed.